assegurances cotxe

Assegurança de cotxe

Dissenya-la a la teva mida

Per què contractar l'assegurança de cotxe per a autònoms amb Plus Ultra Seguros?

Plus Ultra Seguros t'ofereix l'assegurança de cotxe que necessitis per al teu vehicle d'empresa, i podràs triar des de les cobertures mínimes per poder circular fins a l'assegurança a tot risc més completa.

Descobreix els avantatges que ofereix la nostra assegurança de cotxe per a autònoms

Circula amb el teu cotxe d'empresa amb la tranquil·litat que t'ofereix una assegurança amb les cobertures que necessitis

Tu tries

T'oferim tot un ventall de possibilitats. Tu tries quines cobertures vols incloure a la teva assegurança.

Compta amb el nostre assessorament

T'informarem i atendrem els teus dubtes personalment perquè triïs l'assegurança que més t'interessi sense por a equivocar-te.

Viatja sense ensurts

Viatja amb la tranquil·litat de saber que som aquí davant de qualsevol imprevist, avaria o accident.

El taller que prefereixis

Podràs deixar el teu cotxe a les millors mans. T'oferim una àmplia xarxa de tallers especialitzats perquè triïs el que més et convingui.

Cobertures de l'assegurança

Contracta aquesta garantia a la teva assegurança, amb un mínim cost, i evita't una despesa inesperada si la lluna del teu cotxe pateix algun dany.

Quant pagaràs per la teva assegurança?

El preu de la teva assegurança variarà depenent de diversos factors:

El cotxe a assegurar

Per determinar el preu de l'assegurança, es tindran en compte elements com el valor de mercat del cotxe, l'equipament o la potència, entre d'altres.

Perfil del conductor i ús que fa del vehicle

Influiran en el preu de l'assegurança l'edat del conductor, l'historial de sinistres, l'antiguitat del carnet de conduir, etc., així com l'ús que fa del vehicle a assegurar (quilòmetres anuals que fa, si és el conductor habitual, etc.).

Les garanties que necessitis

La quantitat de garanties que triïs per cobrir el teu vehicle poden fer variar el preu de la teva assegurança.

Preguntes freqüents

D'acord amb la legalitat vigent, sí que és obligatori tenir almenys una assegurança de responsabilitat civil. Amb aquesta garantia es pretén protegir a tercers davant els possibles danys que el nostre vehicle pugui ocasionar, fins i tot sense circular.

Per contractar la teva assegurança amb nosaltres, posa't en contacte amb el nostre mediador més pròxim o truca al <b>91 783 83 83</b>. T'ajudem a decidir quina assegurança s'adapta millor a les teves necessitats com a autònom i t'indiquem quina documentació necessites per contractar-la.

Tindrem en compte el teu historial com a conductor a l'hora de determinar el preu de la teva assegurança, i t'oferirem una bonificació d'acord amb el teu perfil.

Per què contractar una assegurança de cotxe per a autònoms amb Plus Ultra Seguros?

T'oferim tot el que necessites, perquè circulis amb el teu cotxe amb la màxima seguretat i tranquil·litat, des de la porta de casa teva fins a la teva destinació.

Assistència en viatge des del km 0

Com a autònom, el teu cotxe és una eina de treball que no pot fallar-te, per això t'oferim assistència en viatge des del quilòmetre zero.

Gestió de multes

Inclou la cobertura de gestió de multes en la teva assegurança de cotxe per a autònoms i nosaltres ens encarregarem de tots els tràmits que necessitis.

Els millors professionals

Perquè sabem que important és tenir el teu cotxe sempre a punt, els nostres tallers et garanteixen la millor reparació. Descobreix els avantatges Autopresto.