assegurances cotxe

Assegurança de cotxe

Dissenya-la a la teva mida

En què consisteix l'Assegurança de cotxe per a autònoms?

Amb Plus Ultra Seguros tens la possibilitat de triar l'assegurança de cotxe que vols per al teu vehicle d'empresa com a autònom. Des de les cobertures mínimes per poder circular fins a l'assegurança a tot risc més completa.

Quins són els avantatges de la nostra Assegurança de cotxe per a autònoms?

T'oferim tot el que necessites, perquè circulis amb el teu cotxe amb la màxima seguretat i tranquil·litat, des de la porta de casa teva fins a la teva destinació.

Una assegurança a la teva mida

Ets tu qui decideix com vols protegir el teu cotxe i quines cobertures vols incloure a la teva assegurança.

Assessorament personal

T'expliquem, de tu a tu, qualsevol dubte referent a l'assegurança del teu cotxe, per ajudar-te a triar el que més et convé.

Viatja en bona companyia

Perquè t'ajudem a resoldre qualsevol imprevist que pugui sorgir en els teus desplaçaments amb cotxe, ja sigui una avaria o un accident.

Àmplia xarxa de tallers professionals

Posem a la teva disposició una extensa xarxa de tallers especialitzats, perquè el teu vehicle sempre estigui en les millors mans.

Cobertures de l'assegurança

Incloent aquesta garantia en la teva assegurança, amb un mínim cost, evitaràs desemborsaments inesperats davant un dany en la lluna del teu cotxe. 

Factors que influeixen en el preu

Per determinar el preu que cal pagar per una assegurança de cotxe, cal tenir en compte múltiples factors, entre aquests:

Cotxe a assegurar

El valor de mercat del cotxe, la seva potència i equipament són alguns dels elements a tenir en compte per determinar el preu de l'assegurança.

Perfil del conductor

L'edat del conductor, l'antiguitat del carnet de conduir o el seu historial com a conductor també condicionen el preu de l'assegurança.

Ús del vehicle

Quants quilòmetres anuals fas, si disposes de plaça de garatge o si hi ha un altre conductor diferent de l'habitual són altres factors que influeixen en el preu de l'assegurança.

Garanties seleccionades

En funció del nivell de protecció que busquis per al teu vehicle i les cobertures que seleccionis, el preu variarà.

Preguntes freqüents

Encara que en principi pugui semblar que si no haig de circular no cal assegurar el meu cotxe, d'acord amb la legalitat vigent, sí que és obligatori tenir almenys una assegurança de responsabilitat civil. Amb aquesta garantia es pretén protegir a tercers davant els possibles danys que el nostre vehicle pugui ocasionar, fins i tot sense circular.

T'ajudem a decidir quina assegurança s'adapta millor a les teves necessitats com a autònom i, a més, t'indiquem quina documentació necessites per contractar-la. Per a fer-ho, posa't en contacte amb el nostre mediador més pròxim o truca al 91 783 83 83.

El teu historial com a conductor és un dels factors que tindrem en compte a l'hora de determinar el preu de la teva assegurança, i t'oferirem una bonificació d'acord amb el teu perfil.

Per què contractar una Assegurança de cotxe per a autònoms amb Plus Ultra?

T'oferim tot el que necessites, perquè circulis amb el teu cotxe amb la màxima seguretat i tranquil·litat, des de la porta de casa teva fins a la teva destinació.

Assistència en viatge des del km 0

Com a autònom, el teu cotxe és una eina de treball que no pot fallar-te, per això t'oferim assistència en viatge des del quilòmetre zero.

Gestió de multes

Inclou la cobertura de gestió de multes en la teva assegurança de cotxe per a autònoms i nosaltres ens encarregarem de tots els tràmits que necessitis.

Els millors professionals

Perquè sabem que important és tenir el teu cotxe sempre a punt, els nostres tallers et garanteixen la millor reparació. Descobreix els avantatges Autopresto.