Assegurances-de-cotxe-a-tercers

Assegurança de cotxe

Assegurança de cotxe a tercers bàsica per a autònoms

Dissenya-la a la teva mida

En què consisteix l'assegurança de cotxe a tercers bàsica per a autònoms?

Amb l'assegurança de cotxe a tercers bàsica per a autònoms podràs gaudir del teu cotxe amb les cobertures imprescindibles per circular amb total tranquil·litat.

Quins avantatges t'ofereix l'assegurança de cotxe a tercers bàsica per a autònoms?

Coneix tot el que t'ofereix la nostra assegurança de cotxe a tercers bàsica per a autònoms.

Un preu ajustat

A un preu molt atractiu, tindràs cobertes les garanties bàsiques.

Garanties extres

Podràs afegir-hi altres garanties molt interessants, a més del que t'ofereix la nostra assegurança de cotxe a tercers bàsica per a autònoms.

També et protegim a tu

A més de cobrir els danys ocasionats a tercers, el conductor del vehicle assegurat estarà protegit dels danys personals que pugui patir en un accident.

Assegurances-de-cotxe-a-tercers

Què cobreix l'assegurança de cotxe a tercers bàsica per a autònoms?

En cas que patissis un accident de circulació, el fet de tenir contractada la responsabilitat civil obligatòria et garantiria la indemnització dels possibles danys corporals o materials que haguessis causat a tercers.

Descobreix els avantatges d'AutoPresto

Recollida i entrega gratuïta

Peritatge i reparació preferent

Vehicle de cortesia gratuït

Verificació general del vehicle

Neteja gratuïta

Garantia de reparació durant 3 anys

60€ de descompte en franquícia en les pòlisses a tot risc

Manteniment de la bonificació en danys propis

Localitza el taller AutoPresto més a prop teu

Troba el teu taller AutoPresto

Posa el teu vehicle a les millors mans durant la reparació i gaudeix dels avantatges que t'ofereix la nostra àmplia xarxa de tallers AutoPresto.

Troba el teu taller

Preguntes freqüents

Per a aquells autònoms que necessitin assegurar el vehicle sense que els suposi un gran cost econòmic o el vehicle dels quals tingui una antiguitat elevada. Entre totes les assegurances de cotxes que existeixen, l'assegurança a tercers és la més bàsica i, per tant, la més econòmica. 

Cobreix la responsabilitat civil del conductor davant tercers, és a dir, els danys materials i personals que puguem ocasionar a un altre vehicle i els ocupants, així com als ocupants del propi vehicle. No cobreix els danys personals ni materials que el conductor o el cotxe pateixin. Per això, i encara que no és obligatori, és habitual i aconsellable contractar una assegurança de responsabilitat civil voluntària específica per al conductor.

De quins avantatges gaudiràs contractant l'assegurança de cotxe a tercers bàsica per a autònoms?

Agilitat

Posem a la teva disposició diferents vies de comunicació amb la companyia i et facilitem les gestions, per tal d'oferir-te un servei ràpid i satisfactori.

Professionalitat

Un ampli panel de professionals i experts perquè la teva experiència amb Plus Ultra Seguros resulti d'allò més satisfactòria.

Adaptabilitat

A més de les cobertures principals incloses en la teva assegurança, en tindràs d'altres opcionals per dotar-la d'un nivell més alt de protecció i serveis.