Assegurances-de-cotxe-a-tercers

Assegurança de cotxe

Assegurances de cotxe a tercers bàsica

Dissenya-la a la teva mida

En què consisteix l'Assegurança de cotxes a tercers bàsica per a autònoms?

La modalitat d'Assegurança de cotxe a tercers bàsica per a autònoms compta amb les cobertures necessàries perquè gaudir del teu cotxe no sigui cap problema.

Avantatges d'aquesta assegurança

Amb la nostra Assegurança de cotxe per a autònoms a tercers, tindràs tot el que és necessari per poder circular amb el teu vehicle. Coneix tot el que t'aporta.

Preu ajustat

Tindràs les garanties bàsiques necessàries per poder circular amb el teu vehicle, a un preu molt atractiu.

Plus de protecció

A més del que t'ofereix la nostra assegurança a tercers per a autònoms, podràs ampliar el teu nivell de protecció afegint altres garanties molt interessants.

Conductor protegit

Perquè a més de cobrir els danys ocasionats a tercers, també el conductor del vehicle assegurat estarà protegit dels danys personals que pugui patir en un accident.

Assegurances-de-cotxe-a-tercers

Cobertures de l'Assegurança de cotxes a tercers bàsica

L'Assegurança de cotxe a tercers bàsica et garanteix el pagament de totes les indemnitzacions exigides per la Llei a causa dels danys materials i personals ocasionats a tercers amb el vehicle assegurat.

Descobreix els avantatges d'AutoPresto

Recollida i entrega gratuïta

Peritatge i reparació preferent

Vehicle de cortesia gratuït

Verificació general del vehicle

Neteja gratuïta

Garantia de reparació durant 3 anys

60€ de descompte en franquícia en les pòlisses a tot risc

Manteniment de la bonificació en danys propis

Localitza el taller AutoPresto més a prop teu

Troba el teu taller AutoPresto

Sabem que el teu cotxe és molt important per a tu; per aquest motiu, la xarxa de tallers AutoPresto t'ofereix els millors experts en reparació perquè n'aprofitis tots els avantatges.

Troba el teu taller

Preguntes freqüents

Està dirigida a aquelles persones que cerquen pagar el menys possible per assegurar el seu vehicle o en els casos en què el vehicle té una antiguitat més o menys elevada. Entre totes les assegurances de cotxes que existeixen, l'assegurança a tercers és la més bàsica i, per tant, la més econòmica. 

Aquesta assegurança cobreix els danys ocasionats provocats a un tercer, en cas que es produeixi un accident, tant els produïts al vehicle contrari com les possibles lesions a l'altre conductor.

L'assegurança obligatòria inclosa en totes les nostres assegurances de cotxe per a autònoms cobreix la responsabilitat civil del conductor davant tercers, és a dir, cobreix els danys materials i personals que puguem ocasionar a un altre vehicle i els seus ocupants, així com als ocupants del seu propi vehicle. 

El que no cobrirà seran els danys personals ni materials que el conductor o el seu cotxe pateixin. Per això, i encara que no és obligatori, sol ser habitual contractar una assegurança de responsabilitat civil voluntària específica per al conductor.

Per què contractar una Assegurança de cotxe a tercers bàsica amb Plus Ultra?

Senzill

Si cerques les garanties imprescindibles per poder circular amb el teu vehicle, aquesta és l'assegurança perfecta per a tu.

Econòmica

Obtindràs una sèrie cobertures bàsiques fent el menor esforç econòmic possible, i evitaràs, d'aquesta manera, que circular amb el teu vehicle sigui un problema.

Adaptable

A més de les cobertures principals incloses en la teva assegurança, en tindràs d'altres opcionals per dotar-la d'un nivell més alt de protecció i serveis.