Assegurances-de-cotxe-a-tercers

Assegurança de cotxe

Assegurança de cotxe tercers més llunes per a autònoms

Dissenya-la a la teva mida

En què consisteix l'assegurança a tercers més llunes?

L'assegurança de cotxe a tercers més llunes per a autònoms inclou totes les cobertures de la modalitat a tercers bàsica: responsabilitat civil obligatòria i voluntària, defensa jurídica i reclamació de danys i protecció al conductor, i es completa amb la cobertura de llunes i assistència en viatge des del quilòmetre zero.

Avantatges d'aquesta assegurança per a autònoms

Protecció més completa

Estaràs cobert davant riscos extraordinaris atesos pel Consorci de Compensació d'Assegurances, com aquells derivats de fenòmens de la naturalesa.

Àmplia xarxa de tallers

Gaudiràs de l'assessorament dels nostres tallers concertats, distribuïts per tot el territori nacional, perquè sempre en tinguis un a prop.

Serveis afegits

Compromesos amb donar-te el millor producte, t'oferim una sèrie de serveis addicionals que complementaran la teva assegurança.

Assegurances-de-cotxe-a-tercers

Cobertures principals

Et garantim la reparació o substitució dels vidres i finestretes del teu vehicle davant de trencament parcial o total. Aquesta cobertura inclou, a més, el sostre solar i els vidres especials com ara tintats, polaritzats, serigrafiats o termoreflectors.

Cobertures opcionals

Posem a la teva disposició la modalitat bàsica, que et proporciona un vehicle de substitució en cas d'avaria o accident durant un període màxim de 7 dies. També pots triar la modalitat ampliada, amb un màxim de 30 dies. 

Descobreix els avantatges d'AutoPresto

Atenció preferent

Peritatge en menys de 12 hores amb possibilitat de valoració dels danys a domicili i inici de les reparacions amb la màxima rapidesa.

Reparació exprés

En menys de 48 hores per a petites reparacions.

Servei gratuït

De recollida i entrega del vehicle.

Mobilitat garantida

Beneficia't d'un vehicle de cortesia durant la reparació (reserva prèvia del servei)

Descompte de 60 euros

En cada franquícia en les pòlisses a tot risc

Avançament de franquícia

Inici de reparació en sinistres amb culpa contrària.

Bonificació

Manteniment de la bonificació en sinistres relacionats amb les garanties de danys.

Control de qualitat de la reparació i revisió del vehicle

Motor, pneumàtics, frens, enllumenat i nivells dels líquids.

Neteja del vehicle

Interior i exterior, sense cost addicional.

Garantia

Fins a 3 anys en totes les reparacions.

Localitza el taller AutoPresto més a prop teu

Troba el teu taller AutoPresto

Posa el teu vehicle a les millors mans durant la reparació i gaudeix dels avantatges que t'ofereix la nostra àmplia xarxa de tallers AutoPresto.

Troba el teu taller

Preguntes freqüents

La reparació de les llunes d'un cotxe és una de les cobertures més sol·licitades en les assegurances de vehicles i cada vegada són més els conductors que decideixen incloure aquesta garantia en les seves pòlisses pel gran estalvi que suposa davant la despesa de reparar o fins i tot substituir una lluna o finestreta del vehicle.

Com a autònom, segur que estàs cercant un servei flexible i sense complicacions que et permeti tenir el teu cotxe sempre a punt. Amb l'assegurança de cotxe per a autònoms de Plus Ultra, a més de respondre davant els danys a tercers que puguis ocasionar i els trencaments de llunes, t'oferim la millor assistència des del quilòmetre zero i la possibilitat d'incloure serveis de gestoria, assessorament i vehicle de substitució en la teva pòlissa.

Per què contractar una Assegurança de cotxe a tercers més llunes amb Plus Ultra?

Professionalitat

Un ampli panel de professionals i experts perquè la teva experiència amb Plus Ultra Seguros resulti d'allò més satisfactòria.

Agilitat

Posem a la teva disposició diferents vies de comunicació amb la companyia i et facilitem les gestions, per tal d'oferir-te un servei ràpid i satisfactori.

Llunes cobertes

La teva assegurança de cotxe per a autònoms amb reparació i reposició de llunes, inclosos vidres tintats, polaritzats, serigrafiats o termorreflectants.