assegurança-de-cotxe-a-tot-risc

Assegurança de cotxe

Assegurança de cotxe a tot risc per a autònoms

Tan completa com tu vulguis

Per què t'interessa la nostra assegurança de cotxe a tot risc?

Si vols que el teu cotxe estigui sempre en les millors condicions, posem a la teva disposició la nostra assegurança de cotxe a tot risc per a autònoms, amb totes les garanties que necessites i que pots configurar a la teva manera. A més, gaudiràs del nostre servei AutoPresto, amb avantatges exclusius com el vehicle de cortesia gratuït.

Avantatges d'aquesta assegurança de cotxe a tot risc

Tot el que necessites

Per als més exigents, amb la nostra assegurança de cotxe a tot risc per a autònoms posem a la teva disposició totes les cobertures que puguis necessitar, perquè tu triïs.

Protecció integral

Protegim la integritat del teu vehicle i la dels ocupants, en qualsevol circumstància, davant danys provocats per un accident, com a conseqüència d'un robatori, el trencament de les llunes o, fins i tot, per l'impacte amb animals.

Cotxe de substitució

Posem a la teva disposició un cotxe de cortesia, en cas que el teu vehicle hagi patit un sinistre i s'hagi de reparar.

I molt més

Amb serveis addicionals com la gestoria, l'assistència de viatge o l'assessorament mecànic telefònic.

Seguros-de-coche-a-todo-riesgo

Cobertures principals de l'assegurança de cotxe a tot risc

Protegim el teu cotxe davant múltiples circumstàncies, i ens fem càrrec dels danys derivats d'un accident (amb un altre vehicle, animal o objecte), els produïts per fenòmens atmosfèrics, enfonsaments de carreteres o ponts i, fins i tot, els patits com a conseqüència d'actes vandàlics.

A més, et donem la possibilitat de triar aquesta cobertura amb franquícia o sense.

 

Cobertures opcionals

Per a qualsevol tema relacionat amb el teu dia a dia, ja sigui personal o laboral, fins i tot els que afectin la unitat familiar.

Descobreix els avantatges d'AutoPresto

Recollida i entrega gratuïta

Peritatge i reparació preferent

Vehicle de cortesia gratuït

Verificació general del vehicle

Neteja gratuïta

Garantia de reparació durant 3 anys

60€ de descompte en franquícia en les pòlisses a tot risc

Manteniment de la bonificació en danys propis

Localitza el taller AutoPresto més a prop teu

Preguntes freqüents

Si ets un autònom que fas servir el cotxe de manera intensiva i vols disposar de la millor protecció per al teu vehicle i els seus ocupants, l'assegurança de cotxe a tot risc és la millor opció, perquè gaudiràs de totes les garanties que necessites i la podràs adaptar segons les teves preferències.

En una assegurança a tot risc amb franquícia, en cas de ser el responsable del sinistre, t'hauràs de fer càrrec de l'import establert en aquesta franquícia (la resta del cost de la reparació serà a càrrec de l'asseguradora), en la cobertura de danys propis i, també a vegades, en les de robatori, incendi i llunes.

En canvi, en una assegurança a tot risc sense franquícia, l'asseguradora es fa càrrec de l'import total de la reparació.

La modalitat de tot risc amb franquícia permet contractar totes les cobertures de tot risc, però a un preu més econòmic.

Es tracta d'una xarxa de tallers exclusius de Plus Ultra Seguros, que operen a tot el territori nacional, amb serveis i tracte preferencials per als nostres clients. Consulta l'apartat AutoPresto a la secció de “Cobertures principals” per ampliar-ne la informació.

Ens ho hauràs de comunicar com més aviat millor, en un màxim de 7 dies des de la seva ocurrència. Per a això pots fer-ho al nostre telèfon d'atenció al client (91 783 83 83), al formulari que trobaràs a plusultra.es o a través del teu mediador habitual.

Cal que ens facilitis les teves dades personals i les del teu vehicle, la data, el lloc i l'hora d'ocurrència del sinistre i les dades de la resta de vehicles implicats. A més, sempre és important facilitar qualsevol altra informació que puguis tenir per ajudar en l'aclariment de possibles responsabilitats (declaració amistosa d'accident, comunicat d'intervenció d'alguna autoritat, declaració de testimonis).

En el cas de robatori, a més, caldrà que ens en facis arribar la denúncia.

Per què contractar l'assegurança de cotxe a tot risc amb franquícia o sense?

Assistència en viatge des del km 0

Perquè no se sap quan pots necessitar aquest servei, l'incloem directament amb la teva assegurança a tot risc.

Cotxe de cortesia

Perquè mai t'aturis i puguis continuar amb el teu dia a dia, en cas d'avaria o accident.

Servei de reparació

Comptaràs amb els millors professionals que buscaran la millor solució per a la reparació del teu vehicle.