Oficines

Oficines

Assegurança Oficines

En sintonia amb la teva oficina

En què consisteix l'assegurança Oficines?

Conscients de les diferents necessitats per a cada tipus d'activitat, posem a la teva disposició una assegurança especialment dissenyada per a despatxos i oficines. Perquè ningú coneix millor que tu quines són les veritables necessitats del teu negoci com a autònoms, t'oferim la possibilitat de confeccionar una assegurança a la teva mida, per dur a terme la teva activitat amb plenes garanties.

Avantatges d'aquesta assegurança

Àmplies garanties

Té en compte tant la protecció del local i del seu contingut com la teva responsabilitat davant les persones que hi desenvolupen la seva activitat professional.

Adaptat a la teva activitat

Garanties essencials i extensions addicionals, perquè adaptis la protecció a qualsevol tipus de negoci, des d'un despatx personal fins a una gran oficina.

Complet i modulable

Amb tot el que cal per afrontar els danys materials més habituals i garanties per protegir aspectes legals, com responsabilitat civil i defensa jurídica.

Oficines

Cobertures de l'assegurança

Ens farem càrrec dels danys materials directes causats per aquestes eventualitats al local assegurat. A més, en cas d'incendi o explosió es tenen en compte els danys provocats per les instal·lacions de l'oficina, per la maquinària o per accidents involuntaris.

Cobertures opcionals

Cobertura orientada a protegir els teus beneficis en cas que una eventualitat coberta per la pòlissa t'impedeixi desenvolupar la teva activitat professional amb normalitat. Té, a més, tres modalitats perquè escullis la que s'adapti millor a les teves necessitats específiques: indemnització diària, pèrdua de benefici brut i pèrdua de lloguers.

Preguntes freqüents

La nostra assegurança Oficines va dirigida a autònoms i treballadors per compte propi que desenvolupin la seva activitat en una oficina o despatx personal, així com a aquells empresaris amb una activitat que es dugui a terme en una gran oficina.

Es considera continent l'edifici o local en què es desenvolupa l'activitat assegurada, incloent-hi els fonaments, murs, sostres, portes i finestres que el conformen.

A més, les construccions annexes com magatzems, garatges i trasters situades a la finca i amb característiques similars a les de la construcció principal també es consideren continent.

Finalment, considerem continent les antenes, tendals i rètols que pertanyen a l'edifici assegurat i les possibles instal·lacions recreatives o esportives.

Es considera contingut els béns que es trobin a l'interior del local assegurat, incloent-hi el mobiliari de l'establiment i els elements no fixos de decoració. També s'inclou en el contingut la maquinària, els equips electrònics, les eines i els útils de treball necessaris per dur a terme l'activitat assegurada.

Sí. Tens la possibilitat d'incloure els canvis del continent efectuats per la millora del teu local dins la teva assegurança de continent, en concepte d'obres de reforma. Només pagaràs la part corresponent del continent que hagis millorat amb la teva inversió. La resta del valor del continent del local el seguirà assumint el propietari.

Aquesta garantia protegeix els teus beneficis davant determinades situacions alienes a la teva voluntat que no et permetin desenvolupar el teu negoci amb normalitat. Hi ha tres modalitats disponibles:

  • Indemnització diària per cada dia laborable en què el negoci hagi de romandre tancat, fins a un màxim de 90 dies
  • Indemnització per pèrdua de benefici brut per reducció del volum de negoci o pujada del cost d'explotació
  • Indemnització per pèrdua de lloguers vinculats a la impossibilitat d'utilitzar el local mentre es reparen els danys

Per què contractar l'assegurança Oficines?

Els millors professionals

La teva oficina, en les millors mans, ja que els nostres experts t'ajudaran a contractar l'assegurança Oficines adequada per a la teva activitat.

Revaloració automàtica

Els capitals de la teva assegurança es mantindran sempre actualitzats perquè, en cas de sinistre, les possibles indemnitzacions s'ajustin al valor real dels teus béns.

Servei de reparació

Els nostres reparadors t'ofereixen la millor assistència i gestionaran ràpidament qualsevol intervenció que hàgim de fer en la teva oficina.