Multirisc-pime

PIME

Assegurança Pime

Impuls per a la teva empresa

En què consisteix l'assegurança Pime?

L'assegurança Pime ofereix protecció per a la teva empresa amb l'objectiu de permetre't fer front a eventualitats derivades de l'exercici de la teva activitat. Aquesta assegurança incorpora una àmplia varietat de garanties per protegir la teva inversió més valuosa: la teva empresa.

Avantatges d'aquesta assegurança

Tot per a la teva pime

La millor eina per a la teva empresa. Una assegurança molt completa amb la qual només t'has de preocupar del que és verdaderament important: fer créixer el teu negoci.

Flexibilitat

Una assegurança que permet adaptar-se a les necessitats i tipologia del teu negoci. La teva empresa és única, la teva assegurança també.

Assessorament especialitzat

Beneficia't del nostre equip de professionals especialitzats en PIMES per trobar de manera senzilla i còmoda, l'assegurança que s'adapti millor a la teva empresa.

Multirriesgo-PYME

Cobertures de l'assegurança

Protegim la teva empresa dels danys directes ocasionats pel foc als béns assegurats, incloent-hi les conseqüències inevitables de l'incendi com són els danys provocats pel fum o els derivats dels treballs d'extinció.

Aquests danys es cobriran independentment de la naturalesa de l'incendi, ja sigui per causa fortuïta, mala intenció de tercers o negligència pròpia o d'algun dels teus empleats.

Cobertures addicionals

Pots ampliar la protecció del teu negoci incloent-hi garanties tan útils com la reparació de desperfectes del continent sense assegurar el continent, diners en efectiu, a la caixa registradora, caixa forta o durant el transport de fons i fins i tot els atracaments a clients i empleats o també garantir les pèrdues directes en casos de pèrdues provocades per la infidelitat dels teus empleats.

Preguntes freqüents

La nostra assegurança Pime va dirigida a aquelles persones amb un negoci que sigui una petita o mitjana empresa i que vulguin contractar una assegurança a la seva mida.

Perquè sabem que la teva empresa és la teva inversió més important, la contractació d'aquesta assegurança et garanteix la cobertura dels danys ocasionats de forma imprevista, amb l'objectiu de minimitzar-ne l'impacte en el rendiment de la teva empresa.

Sí. A més, a Plus Ultra Seguros tenim un equip d'assessors especialitzats en PIMES que et facilitaran la informació necessària perquè la contractació de la teva assegurança s'ajusti exactament a les especificitats de la teva empresa.

Per què contractar assegurança Pime?

Flexibilitat

Gràcies a les diferents cobertures addicionals que pots afegir-hi quan contractes l'assegurança Pime, aconseguiràs una pòlissa adaptada a l'activitat del teu negoci.

Els millors professionals

El nostre equip d'experts t'ajudarà en tot moment, tant per seleccionar cobertures i capitals de la teva assegurança Pime com en cas de sinistre.

Revaloració automàtica

La teva assegurança Pime, sempre actualitzada, ja que revisarem anualment els capitals contractats perquè ho tinguis tot cobert si el teu negoci pateix algun dany.