Assegurances de vida

Assegurances d'accidents per a autònoms

Davant de qualsevol imprevist

Què t'ofereixen els nostres assegurances d'accidents per a autònoms?

A Plus Ultra Seguros hem dissenyat una gamma d'assegurances d'accidents per a autònoms que protegeixen la teva família en cas de defunció o invalidesa permanent a causa d'un accident. Gaudeix de la tranquil·litat de tenir la millor protecció durant les situacions imprevistes.

Quins són els avantatges d'aquestes assegurances?

Adaptat a la teva família

La nostra gamma d'assegurances d'accidents per a autònoms et permet contractar capitals elevats d'indemnització perquè tu i els beneficiaris que triïs gaudeixin d'una protecció eficaç. A més, podràs escollir la modalitat que més s'ajusti a les circumstàncies econòmiques de la teva família.

Una assegurança d'accidents per a autònoms adaptada a la teva professió

També ens adaptem a la teva professió. Així, en el cas de l'Assegurança d'incapacitat laboral, podràs triar entre una sèrie de prestacions diàries modulables d'acord amb la teva activitat professional.

Gaudeix de garanties complementàries

Assistència en viatges, prestació per natalitat, subsidis per hospitalització o assistència sanitària són només algunes de les garanties addicionals que ofereixen les nostres assegurances d'accidents per a autònoms.

Quines cobertures té l'assegurança d'accidents per a autònoms?

Si, com a conseqüència directa d'un accident, es produís la defunció de la persona assegurada o derivés en una situació d'invalidesa permanent, les nostres modalitats Accidents personals i Accidents familiars et garanteixen una indemnització segons els capitals contractats o la gravetat de les seqüeles.

Preguntes freqüents

Garantint-te el cobrament d'un capital davant una defunció o una invalidesa causats per un accident. D'aquesta manera, tu i la teva família estareu protegits davant el perjudici econòmic que aquests esdeveniments puguin ocasionar.

A Plus Ultra Seguros disposem de tres models d'assegurances d'accident per a autònoms: Accidents personals, Accidents familiar i Incapacitat laboral temporal. Tots ells permeten ajustar el capital, així com les garanties complementàries per evitar pagar de més, gaudint de la màxima protecció possible.

Sí. Tant la nostra assegurança d'accidents familiar com l'assegurança d'incapacitat laboral temporal et permeten incloure la cobertura opcional d'indemnització en cas d'hospitalització, que consisteix en un subsidi diari durant el temps que estiguis a l'hospital i segons les condicions de cada tipus d'assegurança.

Per què contractar l'assegurança d'accidents per a autònoms amb Plus Ultra?

Econòmica

Informa't sobre el preu de la teva assegurança d'accidents i descobriràs que, per una petita quantitat, tindràs un suport econòmic per a quan més el necessitis.

Personalitzada

Tria la modalitat d'assegurança d'accidents per a autònoms que s'ajusti a les teves necessitats i personalitza les cobertures, capitals i serveis de la teva pòlissa.

Serveis exclusius

Cadascuna de les nostres assegurances té garanties exclusives a oferir-te. Descobreix-les i dissenya la pòlissa d'accidents que s'adapti a la teva activitat.