Accidents personals

Empreses agropecuàries

Accidents personals

Una preocupació menys al camp

Per què contractar aquesta assegurança d'accidents per a autònoms amb Plus Ultra Seguros?

Per a tu, autònom que desenvolupes la teva activitat professional en el mitjà agrari, hem dissenyat una assegurança d'accidents completament adaptada al teu dia a dia. Amb Accidents Agro Plus per a autònoms, tindràs el suport de comptar amb la millor assistència si alguna cosa et succeeix, així com la seguretat i estabilitat que vols per a la teva família.

Beneficis d'aquesta assegurança

Adaptat a les teves circumstàncies

Una assegurança completa i específica, per a tots aquells que centren la seva activitat en el sector agrari i ramader.

Protegit en tot moment

Accidents agre Plus et garanteix la millor cobertura durant l'acompliment de la teva activitat professional i en la teva vida privada, les 24 hores del dia.

Personalitza la teva assegurança

Inclou cobertures com a assistència sanitària o indemnitzacions diàries en cas d'hospitalització o incapacitat temporal per completar-ho a la teva mida.

Assegurança d'accidents personals agraris

Cobertures principals

Amb Accidents agro Plus et garantim una indemnització per als teus beneficiaris, pel capital que decideixis, en cas de defunció per accident. La indemnització es percep tant si la defunció es produeix immediatament o com a conseqüència de les seqüeles de l'accident durant els dos anys següents. 

A més, aquesta garantia inclou un capital addicional de 2000 euros per a despeses de sepeli i similars.

També compta amb un import complementari de fins a 2000 euros per a les possibles primes d'Agroassegurança, abonades per a la nova campanya abans que es produeixi la defunció per accident, sempre que la contractació i la renovació es facin a través de Plus Ultra Seguros.

Cobertures opcionals

Si com a conseqüència d'un accident o una malaltia no pots exercir la teva professió i et trobes en una situació d'incapacitat temporal superior a set dies, amb aquesta garantia rebràs una indemnització diària en funció dels dies de baixa i els límits del nostre barem.

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança està dirigida a les persones que desenvolupen la seva activitat en el medi agrari com a agricultors, ramaders o personal de cooperatives, i també per als treballadors de fàbriques agropecuàries, el personal agroforestal, els veterinaris i els professionals autònoms del sector.

Accidents agre Plus està dirigida a persones des dels 18 fins als 65 anys en el moment de la inclusió en l'assegurança. Per a aquells clients que ja tinguin la pòlissa en vigor, s'anirà renovant anualment fins a complir els 70 anys.

Aquesta assegurança es caracteritza per la seva flexibilitat. Pots triar entre fer un únic pagament anual, o bé el pots fraccionar semestralment o trimestralment.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Flexibilitat

En contractar l'assegurança d'accidents agrícoles per a autònoms, tu decideixes els capitals d'indemnització i les cobertures que més t'interessin.

Serveis exclusius

Amb aquesta assegurança, podràs disposar de serveis adaptats a l'activitat agrària, com la compensació de primes d'agroassegurança en cas de defunció o invalidesa.

Protecció completa

La teva assegurança d'accidents agrícoles per a autònoms t'ofereix cobertura les 24 hores i l'opció d'incloure garanties com assistència sanitària i en viatge.