Seguro-accidentes-familiar

Assegurances d'accidents per a autònoms

Accidents familiar

La teva família sempre protegida

En què consisteix l'assegurança Accidents col·lectiva familiar per a autònoms?

Hem dissenyat la nostra assegurança Accidents col·lectiva familiar per a autònoms perquè gaudeixis de la tranquil·litat de comptar amb el millor suport en totes aquelles situacions que no podem preveure.

Beneficis d'aquesta assegurança

La nostra assegurança Accidents colectiu familiar t'ofereix àmplies cobertures, grans avantatges i és molt fàcil de contractar.

El suport que la teva família necessita

No podem garantir que la teva família no pateixi cap accident, però sí que et podem oferir el millor servei en cas de qualsevol imprevist que pugui sorgir.

Protegint el més important

Vols mantenir l'estabilitat de la teva família si et passa res? Vols oferir-los la millor atenció si pateixen un accident? Amb Accidents colectiu familiar obtindràs les cobertures imprescindibles per completar la seva protecció.

Fet a la mida de la teva família

Pots optar per assegurar diferents cobertures i capitals per a cada membre de la família.

Serveis addicionals

Accidents colectiu familiar va més enllà, ja que et permet protegir pagaments de llum i aigua en cas de desocupació o cessament d'activitat, subsidis per hospitalització o assistència sanitària.

Accidentes-individual

Cobertures principals

Accidents col·lectiu familiar et garanteix una indemnització si es produeix la defunció de qualsevol dels membres de la família assegurats, ja sigui com a conseqüència directa de l'accident o a causa de les seves seqüeles, durant els dos anys següents.

El capital a indemnitzar pot ampliar-se per incloure les cobertures de defunció derivades d'un accident de circulació, ja sigui com a conductor o passatger d'un vehicle, vianant o usuari d'un transport públic. També es té en compte un capital addicional per als casos en què morin ambdós cònjuges en el mateix accident.

Inclou, a més, un avançament econòmic als beneficiaris per a les despeses de sepeli i derivades de la defunció, fins al límit indicat a les condicions particulars de la pòlissa.

Preguntes freqüents

Accidents colectiu familiar va dirigida a qualsevol família o llar en què convisquin pares i fills, famílies monoparentals o parelles sense fills. Aquestes famílies es poden beneficiar de la protecció i seguretat que els ofereix una assegurança d'accidents amb cobertures exclusives i garanties derivades dels serveis de Plus Ultra Seguros.

Aquesta assegurança d'accidents garanteix el cobrament d'una indemnització per fer front a eventualitats com ara la defunció o la invalidesa de l'assegurat per causa accidental. D'aquesta manera minimitzes l'impacte que alguna d'aquestes situacions pugui causar al nivell de vida de la teva família.

Per què contractar l'assegurança d'accidents familiar per a autònoms?

Si es tracta de la teva família

Contracta la teva assegurança d'accidents familiar i assegura't que l'estabilitat econòmica dels teus no canviï en el cas de patir un accident.

Serveis exclusius

Completa la teva pòlissa d'accidents amb serveis i garanties com la protecció de pagaments de rebuts de llum i aigua o la indemnització diària per hospitalització.

Econòmica

La teva assegurança d'accidents al millor preu i amb diferents modalitats segons els capitals i cobertures que t'interessi contractar.

Modalitats

Per oferir-te tota la flexibilitat, Accidents colectiu familiar posa a la teva disposició tres modalitats de contractació que inclouen cobertures específiques adaptades en funció de les necessitats de cada cas.

Modalitats d'aquesta assegurança

La protecció més completa que inclou, a més dels capitals d'indemnització més elevats per a les garanties de defunció i invalidesa, les cobertures d'assistència sanitària, protecció de pagaments de rebuts i subsidi diari per hospitalització.

Accidents colectiu familiar

Accidents colectiu familiar
CoberturesEssencial (200.000 €)Classic (200.000 €)Plus (400.000 €)
Garanties bàsiques per al cònjuge i els fillsInclòs Inclòs Inclòs
MortInclòs Inclòs Inclòs
Invalidesa permanent segons baremInclòs Inclòs Inclòs
Garanties complementàries per al cònjuge i els fillsInclòs Inclòs Inclòs
MortInclòs Inclòs Inclòs
Indemnització diària per hospitalitzacióInclòs Inclòs Inclòs
Defunció dels dos cònjuges en el mateix accidentInclòs Inclòs Inclòs
Mort d'ambdós cònjuges en el mateix accidentInclòs Inclòs Inclòs
Defunció per accident de miocardiInclòs Inclòs Inclòs
Invalidesa permanent derivada d'infart de miocardiInclòs Inclòs Inclòs
Invalidesa permanent absoluta per a qualsevol feinaInclòs Inclòs Inclòs
Gran invalidesaInclòs Inclòs Inclòs
Assistència sanitàriaNo Inclòs Inclòs Inclòs
Protecció de pagaments per desocupació o cessament d'inactivitatNo Inclòs Inclòs Inclòs