Seguro-de-incapacidad-temporal

Assegurances de salut per a autònoms

Assegurança d'incapacitat laboral per a autònoms

Pensa només a recuperar-te

En què consisteix l'Assegurança d'incapacitat laboral temporal per a autònoms?

La nostra Assegurança d'incapacitat laboral per a autònoms t'ofereix protecció davant aquelles malalties i accidents que t'impedeixin desenvolupar el teu treball amb normalitat. D'aquesta manera, si et veus obligat a interrompre la teva activitat professional, disposaràs d'un suport en forma de prestació econòmica.

Avantatges d'aquesta assegurança

Treballa sense riscos

Tant si ets treballador autònom com per compte d'altri, t'ajudem a superar les conseqüències d'una malaltia o un accident.

Adaptat a la teva activitat

La nostra assegurança s'adapta a les teves necessitats amb prestacions diàries modulables, en funció de la teva activitat o font d'ingresos habitual.

Garanties addicionals

Tindràs un conjunt de garanties i cobertures addicionals exclusives com l'assistència en viatge o una prestació per natalitat.

Seguro-incapacidad-laboral_temporal

Cobertures de l'assegurança

Si per una malaltia et dictaminen una incapacitat temporal superior a 7 dies, rebràs una indemnització per cada dia que estiguis de baixa en funció del capital seleccionat i els límits del nostre barem.

Cobertures addicionals

Si el motiu de la incapacitat temporal superior a 7 dies és un accident, amb aquesta garantia rebràs una indemnització per cada dia que estiguis de baixa, en funció del capital contractat i els límits del nostre barem.

Preguntes freqüents

L'Assegurança d'incapacitat laboral va dirigida a qualsevol professional, autònom o treballador per compte propi que desenvolupi una activitat professional no subjecta al règim general de treballadors i, per això, exempta dels beneficis que tenen els treballadors per compte d'altri. Contractable des dels 18 fins als 55 anys, i renovable fins als 65 anys.

L'Assegurança d'incapacitat laboral temporal és una garantia per als treballadors per compte propi davant de les eventualitats que ocasionin una interrupció de l'exercici de la seva activitat professional.

Per què contractar una Assegurança d'incapacitat laboral amb Plus Ultra Seguros?

Atenció personalitzada

Perquè cada autònom té unes necessitats diferents, els nostres mediadors t'oferiran solucions a la teva mida, completament personalitzades.

Adaptabilitat

Contracta la teva assegurança d'incapacitat laboral amb capitals d'indemnització ajustats al nivell econòmic que vols mantenir en cas de baixa.

Econòmica

Amb l'assegurança d'incapacitat laboral i per una petita quantitat al mes, estaràs preparat per afrontar qualsevol dificultat econòmica a causa d'una baixa.