Seguro-accidentes-individual

Assegurances d'accidents per a autònoms

Accidents personals

Davant de qualsevol imprevist

Què t'ofereix aquesta assegurança?

Perquè en qualsevol moment tothom pot patir un accident, t'oferim la solució perfecta perquè et protegeixis de fets inesperats. Amb Accidents personals Plus, no només garantim la millor assistència per a tu com a autònom, sinó també la seguretat i estabilitat que vols per a la teva família.

Avantatges de l'Assegurança d'accidents personals per a autònoms

La teva protecció permanent

Una solució ràpida i flexible gràcies al seu complet pla de protecció, amb el suport econòmic suficient perquè només pensis a recuperar-te.

Feta a mida

L'Assegurança d'accidents s'adapta a les teves circumstàncies i et protegeix en la teva activitat professional, en la teva vida privada o les 24 hores, com tu decideixis.

Protegeix el benestar de la teva família

Un capital en cas de defunció o invalidesa permanent a conseqüència d'accident, que ens permetrà poder satisfer desemborsaments inesperats o fer front a la pèrdua d'ingressos que, en la pitjor de les situacions, ens originarien desequilibris econòmics.

Amplia la teva protecció

En l'assistència mèdica hi ha la possibilitat d'incloure-hi un capital, o de contractar-la de forma il·limitada en centres concertats, una indemnització complementària en cas d'accident de circulació, o un subsidi diari per privació temporal del permís de conduir, entre altres cobertures.

Seguro-accidentes-individual

Cobertures principals

La nostra Assegurança d'accidents personals et garanteix una indemnització com a conseqüència de la defunció de l'assegurat per causa directa d'un accident.

Els beneficiaris d'aquesta assegurança, a més, poden rebre un avançament econòmic per fer front a les despeses derivades de la defunció com, per exemple, el sepeli. La quantitat d'aquest avançament s'indica a les condicions particulars de la pòlissa.

Modalitats de contractació

Aquesta modalitat et protegeix durant qualsevol activitat les 24 hores del dia, tant en la vida privada com en la professional, els 365 dies a l'any i a qualsevol lloc del món.

Preguntes freqüents

L'Assegurança accidents personals Plus va dirigit a qualsevol persona, tingui o no família i, especialment, a aquells professionals autònoms els ingressos dels quals depenen directament de la seva capacitat per desenvolupar la seva activitat professional. 

Aquesta assegurança d'accidents et garanteix una indemnització davant un eventual accident que t'impedeixi fer vida normal, i minimitza així l'impacte econòmic que aquest accident pot ocasionar en el teu dia a dia.

Sí, disposem d'una modalitat específica per a qualsevol tipus de família: pares i fills que conviuen a l'habitatge habitual, famílies monoparentals o parelles sense fills. Aquesta assegurança ofereix protecció integral per a tots els membres de la unitat familiar.

Per què contractar l'Assegurança d'accidents?

Posem en les teves mans una sèrie d'avantatges que contribuiran a fer-te el dia a dia una mica més fàcil.

Econòmica

Una assegurança d'accidents molt completa que t'ofereix les garanties necessàries a un preu molt ajustat.

Personalitzada

Podràs incloure algunes cobertures addicionals a l'assegurança per adaptar-la a les teves circumstàncies particulars.

Serveis exclusius

Tindràs accés a alguns serveis realment interessants que t'aportaran un plus de tranquil·litat i benestar.