Hosteleria

Hostaleria

Assegurança Restauració

Assaboreix la qualitat

En què consisteix l'assegurança Restauració?

L'assegurança Restauració et garanteix la màxima protecció perquè puguis centrar els teus esforços en la teva activitat hostalera. Gràcies a la seva estructura de contractació sense límits i adaptabilitat a qualsevol mena de negoci, es tracta d'una assegurança de cobertura molt alta i 100% flexible.

Avantatges d'aquesta assegurança 

Protecció específica

Assegurança dissenyada expressament per protegir els negocis del sector de l'hostaleria, especialment bars i restaurants.

Completament adaptable

Pots triar entre un ampli ventall de garanties addicionals, així com determinar els límits a assegurar. A més, t'oferim la possibilitat d'incloure a la teva assegurança una activitat secundària.

Àmplies cobertures

Posem a la teva disposició totes les cobertures necessàries per garantir l'èxit del teu negoci, incloent-hi les que es refereixen tant al local assegurat, com a les mercaderies necessàries per al desenvolupament de l'activitat.

Extensions addicionals

Tens la possibilitat de completar la teva assegurança, si et cal, -amb protecció específica per a jardins i terrasses, per al mobiliari i fins i tot per a la responsabilitat civil derivada de la teva activitat.

Hosteleria

Cobertures de l'assegurança

Amb aquesta garantia protegiràs els teus béns de forma molt completa, i quedaran coberts, entre d'altres, els danys ocasionats als béns assegurats per l'acció directa del foc, els desperfectes derivats de l'extinció de l'incendi o els danys ocasionats per una explosió o implosió dins el negoci.

Cobertures opcionals

Cobertura que et protegeix davant la pèrdua de beneficis ocasionada per alguna de les circumstàncies cobertes en la pòlissa, que t'impedeixin desenvolupar la teva activitat d'hoteleria amb normalitat. A més pots triar entre diverses modalitats d'indemnització: diària, associada a la pèrdua de benefici brut o vinculada a la pèrdua de lloguers.

Preguntes freqüents

La nostra assegurança Restauració posa a la teva disposició la cobertura de pèrdua de beneficis, que estableix una indemnització en cas de paralització temporal, total o parcial de l'activitat com a conseqüència de qualsevol obra a la via pública motivada per un fet accidental, aliè a la voluntat de l'assegurat.

Per a aquest cas disposes de cobertures per assegurar els danys del mobiliari i maquinària situats en jardins, porxos o terrasses, tenint en compte que la terrassa haurà de disposar de tots els permisos necessaris per a la seva instal·lació i explotació.

Tant els béns del propietari com els de terceres persones que es trobin en l'establiment assegurat, amb motiu de l'activitat desenvolupada, formen part del contingut. A més, es podrà assegurar l'atracament a clients i empleats dins l'establiment assegurat.

Per què contractar l'assegurança Restauració?

Els millors professionals

Amb el nostre equip d'experts, rebràs la millor orientació per contractar la teva assegurança d'hostaleria, així com a l'hora de fer gestions i sinistres.

Revaloració automàtica

Actualitzarem cada any els capitals de l'assegurança del teu restaurant o bar perquè sempre comptis amb una cobertura completa en cas de patir danys.

Adaptabilitat

Les nostres assegurances d'hostaleria s'adapten perfectament al teu tipus de negoci, sigui un restaurant, bar o cafeteria, amb cobertures per a terrasses i exteriors.