Hosteleria

Hostaleria

Assaboreix la qualitat

Què t'ofereix la nostra assegurança?

T'aportem tot el que necessites perquè centris tots els esforços en la teva activitat hostalera

Beneficis d'aquesta assegurança

Protecció específica

Assegurança dissenyada expressament per protegir els negocis del sector de l'hostaleria, especialment bars i restaurants.

Completament adaptable

Pots triar entre un ampli ventall de garanties addicionals, així com determinar els límits a assegurar. A més, t'oferim la possibilitat d'incloure a la teva assegurança una activitat secundària.

Àmplies cobertures

Posem a la teva disposició totes les cobertures necessàries per garantir l'èxit del teu negoci, incloent-hi les que es refereixen tant al local assegurat, com a les mercaderies necessàries per al desenvolupament de l'activitat.

Extensions addicionals

Tens la possibilitat de completar la teva assegurança, si et cal, -amb protecció específica per a jardins i terrasses, per al mobiliari i fins i tot per a la responsabilitat civil derivada de la teva activitat.

Hosteleria

Cobertures principals

Amb aquesta garantia protegiràs els teus béns de forma molt completa, i quedaran coberts, entre d'altres, els danys ocasionats als béns assegurats per l'acció directa del foc, els desperfectes derivats de l'extinció de l'incendi o els danys ocasionats per una explosió o implosió dins el negoci.

Cobertures opcionals

Cobertura que et protegeix davant la pèrdua de beneficis ocasionada per alguna de les circumstàncies cobertes en la pòlissa, que t'impedeixin desenvolupar la teva activitat d'hoteleria amb normalitat. A més pots triar entre diverses modalitats d'indemnització: diària, associada a la pèrdua de benefici brut o vinculada a la pèrdua de lloguers.

Preguntes freqüents

La nostra assegurança Hostaleria Plus posa a la teva disposició la cobertura de pèrdua de beneficis, que estableix una indemnització en cas de paralització temporal, total o parcial de l'activitat com a conseqüència de qualsevol obra en la via pública motivada per un succés accidental, aliè a la voluntat de l'assegurat.

Per a aquest cas disposes de cobertures per assegurar els danys del mobiliari i maquinària situats en jardins, porxos o terrasses, tenint en compte que la terrassa haurà de disposar de tots els permisos necessaris per a la seva instal·lació i explotació.

Tant els béns del propietari com els de terceres persones que es trobin en l'establiment assegurat, amb motiu de l'activitat desenvolupada, formen part del contingut. A més, es podrà assegurar l'atracament a clients i empleats dins l'establiment assegurat.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Els millors professionals

Revaloració automàtica

Servei de reparació