assegurances de salut

Assegurances de salut per a autònoms

Protegim el més important

Què t'ofereixen les nostres assegurances de salut per a autònoms?

Disposaràs d'un quadre mèdic complet que s'encarregarà de facilitar-te assistència sanitària, quirúrgica i hospitalària en les clíniques i hospitals més prestigiosos. També tindràs l'opció de triar entre qualsevol professional de qualsevol part del món i nosaltres et reemborsarem les despeses en funció dels límits fixats.

Quins són els avantatges d'aquestes assegurances?

Tractaments de qualitat

Les nostres assegurances de salut per a autònoms et permetran rebre els tractaments més innovadors en centres de reconegut prestigi com la Clínica Teknon, Grup Quirón o Grup Nisa entre molts altres.

També medicina preventiva

Perquè val més prevenir que curar, hem dissenyat per a tu plans de medicina preventiva com un examen anual ginecològic o proves de detecció precoç de risc coronari.

Gestió immediata

En dues hores com a màxim, tindràs l'autorització necessària per gaudir dels serveis mèdics sol·licitats. A més, disposaràs d'un servei d'atenció mèdica telefònica les 24 hores del dia.

Quines cobertures té l'assegurança de salut per a autònoms?

Amb la teva assegurança de salut, tindràs accés a tots els serveis mèdics que necessitis, incloses les especialitats medicoquirúrgiques, sigui a través del nostre quadre mèdic amb la modalitat d'assistència sanitària o el professional de la teva elecció amb l'assegurança de reemborsament.

Preguntes freqüents

Sí. En pòlisses contractades per autònoms que declaren per estimació directa, poden considerar-se despeses deduïbles dels rendiments d'activitats econòmiques les primes d'assegurances per malaltia.

En les dues modalitats de les nostres assegurances de salut per a autònoms, i en col·laboració amb Dentyred, t'oferim un quadre mèdic dental format per més de 2000 professionals a tot Espanya. Inclou serveis gratuïts i descomptes de fins al 40% en odontologia estètica.

Sí, accedint a aquest enllaç podràs consultar el quadre mèdic disponible. N'hi ha prou amb introduir el teu codi postal, triar especialitat i comprovaràs les opcions disponibles.

Per què contractar una assegurança de salut per a autònoms amb Plus Ultra?

Els centres mèdics més avançats

Entre les principals raons per contractar una assegurança de salut està accedir a tractaments de qualitat, i per això tindràs accés als millors centres.

Pediatre i ginecòleg

No hauràs de canviar de pediatre o de ginecòleg si no estan en el quadre mèdic, les nostres assegurances inclouen el reemborsament d'aquestes despeses.

Si es tracta de la teva família

Contractar una assegurança de salut per a autònoms et permet gestionar les teves cites mèdiques quan ho necessitis i donar una medicina sense llistes d'espera a la teva família.