Asistencia-sanitaria

Salut

Cosalud Assistència Sanitària

Amb la millor atenció

Què t'ofereix la nostra Assegurança d'assistència sanitària per a autònoms?

Cosalud assistència sanitària és la solució integral que Plus Ultra Seguros ha dissenyat per cobrir totes les necessitats mèdiques que, com a autònom, puguis tenir. Compta amb un quadre mèdic complet i la millor assistència sanitària, quirúrgica i hospitalària per a tu i la teva família.

Beneficis d'aquesta assegurança

Tota l'assistència que necessites

Amb els millors serveis sanitaris, d'hospitalització i quirúrgics, línia mèdica telefònica 24 hores i resposta ràpida en autoritzacions, màxim 2 hores.

Els millors professionals

Un ampli quadre mèdic perquè tu i la teva família sigueu atesos pels millors professionals i a les clíniques i hospitals més prestigiosos.

Els centres mèdics més avançats

Amb els tractaments més avançats i innovadors i els centres de prestigi, com Grup Quirón, Hospitales de Madrid, Grup NISA o la clínica Teknon, entre d'altres.

Cosalud Assistència Sanitària

Cobertures principals

Tindràs accés a consultes de medicina primària en àrees com medicina general, pediatria i puericultura, servei d'ambulància, infermeria, urgències domiciliàries i ambulatòries en centres mèdics.

Modalitats

Aquesta opció proporciona accés a tots els serveis i tractaments inclosos en el contracte de l'assegurança i al quadre mèdic sencer, sense haver de fer cap desemborsament durant la visita.

Sol·licita la teva autorització mèdica

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança va dirigida a aquelles persones amb condició d'autònomes, amb família o sense, que desitgin disposar de la millor assistència sanitària privada i de tots els seus avantatges, com l'exempció de llistes d'espera i l'atenció personalitzada.

Sí, l'Assegurança mèdica d'assistència sanitària està dissenyada de forma flexible per garantir que la seva contractació s'ajusti el màxim possible a les teves necessitats i a les de la teva família. L'assegurança inclou tant garanties essencials com extensions addicionals i posa a la teva disposició dues modalitats de contractació, que també pots adaptar perquè l'assegurança sigui a la teva mida.

Cosalud assistència sanitària posa a la teva disposició un ampli quadre mèdic amb més de 38.000 professionals, que cuidaran de la teva salut com et mereixes. Accedeix a través d'aquest enllaç i localitza el professional que necessitis. 

Amb la cobertura Salut dental Plus i en col·laboració amb Dentyred, t'oferim un quadre mèdic dental amb més de 2.000 professionals arreu del territori nacional. Podràs accedir a tota la informació en aquest enllaç

Plus Ultra Seguros posa a la teva disposició els telèfons 917 83 83 83 per a qualsevol consulta o gestió que hagis de fer. També podràs gestionar les teves autoritzacions mèdiques en aquest enllaç.

Per què contractar l'Assegurança d'assistència sanitària per a autònoms amb Plus Ultra Seguros?

Els millors professionals

T'oferim un complet quadre mèdic amb professionals de totes les especialitats sanitàries per atendre les teves necessitats sense llistes d'espera.

Atenció personalitzada

Perquè sabem que per a un autònom el seu temps és molt important, aconsegueix una atenció adaptada als teus horaris i amb rapidesa en les gestions.

Els centres mèdics més avançats

L'últim en tecnologia i els tractaments més innovadors en centres mèdics i hospitals de reconegut prestigi amb la teva assegurança d'assistència sanitària.