Asistencia-sanitaria

Assegurances de salut per a autònoms

Cosalud assistència sanitària

Amb la millor atenció

Què t'ofereix la nostra Assegurança d'assistència sanitària per a autònoms?

Cosalud assistència sanitària és la solució integral que Plus Ultra Seguros ha dissenyat per cobrir totes les necessitats mèdiques que, com a autònom, puguis tenir. Compta amb un quadre mèdic complet i la millor assistència sanitària, quirúrgica i hospitalària per a tu i la teva família.

Beneficis més destacats

Tot el que necessites

Els millors centres mèdics, amb serveis hospitalaris i quirúrgics, assistència mèdica telefònica 24 h i rapidesa en la gestió de les autoritzacions (màxim 2 hores).

En les millors mans

El nostre ampli quadre mèdic permet oferir-te la millor atenció per a tu i els teus, accedint als professionals i centres mèdics més prestigiosos.

Els tractaments més avançats

Posem a la teva disposició els tractaments més innovadors, en centres de prestigi reconegut com la clínica Teknon, Grup Quirón, Hospitales de Madrid o Grup NISA, entre d'altres.

Cosalud Assistència Sanitària

Cobertures principals

Accés a consultes d'atenció primària, infermeria, pediatria, medicina general, ambulàncies i urgències ambulatòries i domiciliàries.

Tractaments d'atenció personal

Tractaments d'atenció personal

Consulta tots els tractaments d'atenció personal a la teva disposició, els centres que es troben més a prop teu i ofereixen aquests tractaments i les seves tarifes.

Entra i informa-te'n!

Modalitats

Amb aquesta opció, gaudiràs de tots els serveis i tractaments inclosos en el teu contracte d'assegurança i tindràs accés a tot el quadre mèdic, sense necessitat que facis cap desemborsament en la teva visita.

Sol·licita la teva autorització mèdica

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança va dirigida a aquelles persones amb condició d'autònomes, amb família o sense, que desitgin disposar de la millor assistència sanitària privada i de tots els seus avantatges, com l'exempció de llistes d'espera i l'atenció personalitzada.

Sí, l'Assegurança mèdica d'assistència sanitària està dissenyada de forma flexible per garantir que la seva contractació s'ajusti el màxim possible a les teves necessitats i a les de la teva família. L'assegurança inclou tant garanties essencials com extensions addicionals i posa a la teva disposició dues modalitats de contractació, que també pots adaptar perquè l'assegurança sigui a la teva mida.

Cosalud assistència sanitària posa a la teva disposició un ampli quadre mèdic amb més de 38.000 professionals, que cuidaran de la teva salut com et mereixes. Accedeix a través d'aquest enllaç i localitza el professional que necessitis. 

Amb la cobertura Salut dental Plus i en col·laboració amb Dentyred, t'oferim un quadre mèdic dental amb més de 2.000 professionals arreu del territori nacional. Podràs accedir a tota la informació en aquest enllaç

Plus Ultra Seguros posa a la teva disposició els telèfons 917 83 83 83 per a qualsevol consulta o gestió que hagis de fer. També podràs gestionar les teves autoritzacions mèdiques en aquest enllaç.

Per què contractar l'Assegurança d'assistència sanitària per a autònoms amb Plus Ultra Seguros?

Els millors professionals

T'oferim un complet quadre mèdic amb professionals de totes les especialitats sanitàries per atendre les teves necessitats sense llistes d'espera.

Atenció personalitzada

Perquè sabem que per a un autònom el seu temps és molt important, aconsegueix una atenció adaptada als teus horaris i amb rapidesa en les gestions.

Els centres mèdics més avançats

L'últim en tecnologia i els tractaments més innovadors en centres mèdics i hospitals de reconegut prestigi amb la teva assegurança d'assistència sanitària.