Asistencia-sanitaria

Assegurances de salut per a autònoms

Assegurança Salut assistència sanitària per a autònoms

Amb la millor atenció

Què t'ofereix la nostra assegurança Salut assistència sanitària per a autònoms?

Salut assistència sanitària per a autònoms és la solució integral que Plus Ultra Seguros ha dissenyat per cobrir totes les necessitats mèdiques que, com a autònom, puguis tenir. Compta amb un quadre mèdic complet i la millor assistència sanitària, quirúrgica i hospitalària per a tu i la teva família.

Beneficis més destacats

Tot el que necessites

Els millors centres mèdics, amb serveis hospitalaris i quirúrgics, assistència mèdica telefònica 24 h i rapidesa en la gestió de les autoritzacions (màxim 2 hores).

En les millors mans

El nostre ampli quadre mèdic permet oferir-te la millor atenció per a tu i els teus, accedint als professionals i centres mèdics més prestigiosos.

Els tractaments més avançats

Posem a la teva disposició els tractaments més innovadors, en centres de prestigi reconegut com la clínica Teknon, Grup Quirón, Hospitales de Madrid o Grup NISA, entre d'altres.

Cosalud Assistència Sanitària

Cobertures principals

Accés a consultes d'atenció primària, infermeria, pediatria, medicina general, ambulàncies i urgències ambulatòries i domiciliàries.

Tractaments d'atenció personal

Tractaments d'atenció personal

Consulta tots els tractaments d'atenció personal a la teva disposició, els centres que es troben més a prop teu i ofereixen aquests tractaments i les seves tarifes.

Entra i informa-te'n!

Modalitats

Amb aquesta opció, gaudiràs de tots els serveis i tractaments inclosos en el teu contracte d'assegurança i tindràs accés a tot el quadre mèdic, sense necessitat que facis cap desemborsament en la teva visita.

Sol·licita la teva autorització mèdica

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança va dirigida a aquelles persones amb condició d'autònomes, amb família o sense, que desitgin disposar de la millor assistència sanitària privada i de tots els seus avantatges, com l'exempció de llistes d'espera i l'atenció personalitzada.

Sí, l'assegurança mèdica d'assistència sanitària està dissenyada de forma flexible per garantir que la seva contractació s'ajusti el màxim possible a les teves necessitats i les de la teva família. L'assegurança inclou tant garanties essencials com extensions addicionals i posa a la teva disposició dues modalitats de contractació, que també pots adaptar perquè l'assegurança sigui a la teva mida.

Salut assistència sanitària per a autònoms posa a la teva disposició un ampli quadre mèdic amb més de 38.000 professionals que cuidaran la teva salut com et mereixes. Accedeix a través d'aquest enllaç i localitza el professional que necessitis. 

Posem a la teva disposició el telèfon 917 83 83 83 per a qualsevol consulta o gestió que hagis de fer. També podràs gestionar les teves autoritzacions mèdiques en aquest enllaç.

Per què contractar Salut assistència sanitària per a autònoms?

Els millors professionals

T'oferim un complet quadre mèdic amb professionals de totes les especialitats sanitàries per atendre les teves necessitats sense llistes d'espera.

Atenció personalitzada

Perquè sabem que per a un autònom el seu temps és molt important, aconsegueix una atenció adaptada als teus horaris i amb rapidesa en les gestions.

Els centres mèdics més avançats

L'últim en tecnologia i els tractaments més innovadors en centres mèdics i hospitals de reconegut prestigi amb la teva assegurança d'assistència sanitària.