Assegurança-per-a-vehicles-agrícoles

Vehicles agrícoles

Assegurança per a vehicles agrícoles

El teu vehicle agrícola en marxa

En què consisteix l'Asegurança per a vehicles agrícoles per a autònoms?

L'Assegurança de vehicles agrícoles està pensada per garantir la cobertura als autònoms tant de la maquinària agrícola i els tractors com d'ells mateixos. Aquesta assegurança, a més, es caracteritza per les garanties addicionals que permeten adaptar el contracte de l'assegurança a les necessitats específiques de cada negoci.

Avantatges d'aquesta assegurança

Màxima seguretat al camp

Tindràs coberta la responsabilitat civil obligatòria davant qualsevol imprevist amb el vehicle agrícola assegurat, amb possibilitat d'ampliar cobertures.

Defensa penal, reclamació de danys i gestió de multes

Et garantim la cobertura de les despeses del procés administratiu, judicial o arbitral derivat d'un accident de circulació amb el vehicle assegurat.

Amplia la teva assegurança

Posem a la teva disposició una sèrie d'extensions addicionals que et permetin ajustar la protecció de l'assegurança a les necessitats de la teva empresa.

Assegurança-vehicles-agrícoles

Cobertures principals

La nostra assegurança Vehicles i maquinària agrícola et garanteix la cobertura de les indemnitzacions derivades de la responsabilitat civil obligatòria exigides per llei, i pels danys materials i personals causats a tercers com a conseqüència directa de fets de la circulació en què intervingui el vehicle assegurat.

Aquesta assegurança inclou, a més, la cobertura de responsabilitat civil voluntària, amb la qual, si la indemnització supera el límit màxim establert legalment en la cobertura de responsabilitat civil obligatòria, et proporcionem un capital complementari, que pot arribar a pujar fins als 50 milions d'euros.

També s'hi inclou la cobertura de defensa jurídica, requerida en els processos legals i de reclamació de danys als conductors assegurats del teu negoci que es vegin involucrats en un sinistre com a conseqüència d'un accident de circulació amb el vehicle assegurat.

Cobertures complementàries

Aquesta cobertura optativa cobreix la defunció, invalidesa permanent i l'assistència sanitària dels conductors assegurats del teu negoci, així com dels seus acompanyants.

Preguntes freqüents

L'assegurança Vehicles i maquinària agrícola va dirigida tant a empreses com a professionals que volen assegurar els vehicles que utilitzen a les seves explotacions agropecuàries. Aquests vehicles solen ser tractors, maquinària agrícola, camions pesats o furgonetes.

Aquesta assegurança Vehicles i maquinària agrícola et garanteix la cobertura de les despeses derivades d'un accident. D'aquesta manera podràs minimitzar l'impacte que els esdeveniments d'aquest tipus generin en el rendiment i l'exercici de la teva activitat agropecuària.

Per què contractar una Assegurança per a vehicles agrícoles amb Plus Ultra?

Atenció personalitzada

El nostre equip de professionals té una àmplia experiència en tot el que té relació amb el sector agrari i t'oferiran la millor assegurança per al teu vehicle.

Adaptabilitat

Podràs seleccionar les cobertures que s'adaptin al teu vehicle, tant si es tracta d'una assegurança per a maquinària agrícola com d'una assegurança per a tractor.

Gestió de multes

Amb aquesta cobertura, ens encarregarem de tots els tràmits administratius relacionats amb multes i sancions de trànsit i t'oferirem assistència jurídica telefònica.