Assegurances de vida

Assegurances de vida per a autònoms

Protegim el més important

Què t'ofereix la nostra Assegurança de vida per a autònoms?

Les assegurances de vida per a autònoms de Plus Ultra Seguros estan específicament dissenyades per assegurar la teva estabilitat financera i la dels teus éssers estimats en cas de defunció o invalidesa permanent absoluta. A més, inclouen serveis exclusius com el testament en línia o un servei d'atenció mèdica per telèfon.

Quins són els avantatges d'aquestes assegurances?

Flexibilitat

Amb les nostres assegurances de vida per a autònoms, disposaràs de diverses opcions perquè triïs la que més s'adapti a les teves circumstàncies. A més, podràs afegir la cobertura d'invalidesa permanent i absoluta o doblar el capital assegurat en cas d'accident.

Facilitat en el pagament

Tu decideixes la forma de pagament en funció de les teves necessitats, ja que podràs fraccionar el pagament del rebut de forma trimestral, semestral o anual.

Protecció completa

Hem dissenyat les nostres assegurances de vida per a autònoms perquè t'ofereixin, a tu i a la teva família, la més completa de les proteccions. Amb cobertures principals de defunció i invalidesa permanent i absoluta, també gaudiràs de garanties complementàries com el testament en línia o segona opinió mèdica.

Quines cobertures té l'assegurança de vida per a autònoms?

Un motiu important per contractar una assegurança de vida és garantir un capital econòmic en cas de defunció. Aquesta cobertura és especialment rellevant per als autònoms, ja que moltes vegades són la principal font d'ingressos de la família.

Preguntes freqüents

A tots aquells autònoms que vulguin protegir el seu benestar i el dels seus éssers estimats en cas de defunció o invalidesa.

En cas que una invalidesa t'impedeixi seguir desenvolupant la teva activitat laboral, rebràs el capital contractat per poder fer front a les despeses del teu dia a dia. Si es tractés d'una defunció, serien els beneficiaris designats els que rebrien el capital.

L'assegurança de vida que contractes amb un banc en formalitzar una hipoteca només té un únic beneficiari: la mateixa entitat bancària. És una forma de garantir el cobrament del capital hipotecari restant per part del banc. En canvi, amb les assegurances de vida per a autònoms, sereu tu i els beneficiaris que tu triïs els que rebeu la prestació.

Per què contractar una assegurança de vida per a autònoms amb Plus Ultra?

Flexibilitat

Perquè sabem que cada autònom necessita solucions adaptades a la seva feina, les nostres assegurances de vida et permeten afegir-hi les cobertures i capitals més adequats.

Si es tracta de la teva família

Perquè la teva família és el més important per a tu i per a nosaltres.

Senzill

Les nostres assegurances de vida estan pensades per oferir-te solucions i perquè no perdis el temps amb tràmits i gestions.