Assegurança de vida

Assegurances de vida per a autònoms

Assegurança Vida temporal

Perquè puguin seguir endavant

Què t'ofereix la nostra assegurança Vida temporal per a autònoms?

Vida temporal per a autònoms t'ofereix la tranquil·litat d'assegurar el benestar dels teus quan tu faltis, o el teu propi davant de qualsevol imprevist que t'incapaciti per valer-te per tu mateix.

Avantatges d'aquesta assegurança per a autònoms

Serveis exclusius

Vida temporal t'ofereix cobertures que pots utilitzar des del primer dia, com el testament online o els serveis d'orientació mèdica i consulta jurídica per telèfon.

Altament flexible

Aquesta assegurança és una solució flexible, ja que et permet decidir el capital amb què garanteixes el futur de la teva família en el cas que es produeixi un contratemps.

La solució que busques

Pots afegir la cobertura d'invalidesa permanent i absoluta, així com assegurar el doble del capital en cas de defunció o invalidesa, o fins i tot el triple si l'origen és un accident de circulació.

Fiscalment beneficiós

La indemnització a causa de la defunció de l'assegurat pot suposar importants reduccions fiscals per als beneficiaris, segons la comunitat autònoma.

VidaPlus

Quines cobertures té l'assegurança Vida temporal per a autònoms?

Els beneficiaris inclosos en l'assegurança rebran amb aquesta cobertura una indemnització en cas de defunció de l'assegurat.

Orientació mèdica

Un metge, per a tu, les 24 hores

Si en qualsevol moment tens algun dubte relacionat amb la teva salut, centres mèdics als quals acudir o farmàcies de guàrdia, truca'ns, t'atendrem encantats.

Més informació

Modalitats d'aquesta assegurança

La pòlissa es contracta pel període d'un any i es pot renovar anualment.

Formes de pagament i fiscalitat

Fes el pagament de la teva assegurança de la manera que et resulti més còmoda. Pots domiciliar el pagament de forma mensual, trimestral, semestral o anual.

Testament en línia

Accedeix al servei de testament online

Si ja has contractat la teva pòlissa de vida amb nosaltres, descobreix ara com funciona el servei de testament online i tots els avantatges que t'ofereix.

Accés al testament online

Preguntes freqüents

Les assegurances de vida que contractem amb la hipoteca, en la majoria dels casos, només cobreixen el pagament de l'habitatge. Una assegurança senzilla com VidaPlus per a autònoms permet a la nostra família mantenir una estabilitat econòmica, a més de liquidar la hipoteca.

El nostre patrimoni es pot veure minvat davant un fort augment de despeses en cas d'invalidesa, l'absència de nous ingressos o el diferencial a cobrir entre les ajudes de la Seguretat Social (només són un percentatge de la base reguladora del salari de la persona que falta o està malalta) i el nostre nivell de vida habitual. 

Sí, el capital garantit s'abonarà a qui tu triïs com a beneficiari. No tenen per què ser els teus hereus legals.

La millor opció és que el mediador d'assegurances realitzi una anàlisi completa. Ell et facilitarà un estudi personalitzat, que et permetrà conèixer quin capital has de contractar per tenir ben cobertes les necessitats econòmiques de la teva família.

Per què contractar la teva assegurança de vida?

Flexibilitat

Perquè ets tu qui estableix el capital que vols assegurar, en funció de les teves circumstàncies particulars.

Si es tracta de la teva família

Perquè la teva família és el més important per a tu i per a nosaltres.

Senzill

Amb una única aportació. Nosaltres ens encarreguem de tot.