RC per a activitats agràries

Empreses agropecuàries

Assegurança Responsabilitat civil activitats agràries per a autònoms

La responsabilitat que exigeix el camp

En què consisteix l'assegurança Responsabilitat civil activitats agràries per a autònoms?

La nostra assegurança Responsabilitat civil activitats agràries per a autònoms ofereix, a tots els treballadors per compte d'altri del sector agrícola i ramader, el suport necessari per desenvolupar la seva activitat amb total tranquil·litat, davant de possibles reclamacions de tercers per danys i perjudicis derivats de la seva feina.

Avantatges d'aquesta assegurança

Tranquil·litat

Garantim protecció adaptada a les teves necessitats perquè puguis desenvolupar amb èxit la teva activitat al medi rural.

Àmplies cobertures

T'oferim àmplies cobertures en responsabilitat civil que s'adapten perfectament a allò que busques.

Tot el que cal per a la teva defensa

Ens encarreguem de gestionar la teva defensa en processos judicials i de les despeses derivades.

Agilitat i assessorament

Rep, de la mà dels nostres especialistes en assegurances agràries, assessorament per contractar l'assegurança que s'adapti millor a les necessitats de l'activitat agrària que desenvolupes.

RC-agraria

Cobertures principals

Aquesta cobertura et protegeix davant les conseqüències derivades dels danys personals, materials i perjudicis directes causats a tercers durant l'exercici de l'activitat assegurada.

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança va dirigida als empresaris agraris i als treballadors independents del sector que vulguin disposar d'una protecció de responsabilitat civil específica per a l'activitat que exerceixen. 

L'assegurança Responsabilitat civil activitats agràries per a autònoms ofereix protecció per a activitats com ara explotacions agropecuàries, caça, instal·lacions auxiliars agràries, agroturisme, indústries, maquinàries, cooperatives, immobles, cavalls d'esbarjo, comunitats de regants, fires, exposicions i similars.

Només has de consultar un dels nostres mediadors o assessors especialitzats en assegurances agràries. Després d'estudiar el teu cas, t'assessoraran perquè contractis les cobertures opcionals que s'adaptin millor a tu.

Per què contractar l'assegurança Responsabilitat civil activitats agràries per a autònoms?

Atenció personalitzada

Els millors professionals

Personalitzat