Responsabilitat Civil ullada

RC autònoms

Assegurança de responsabilitat civil per a autònoms

Protegim el teu patrimoni

En què consisteix l'assegurança de responsabilitat civil per a autònoms?

Les assegurances de responsabilitat civil per a autònoms s'encarreguen de garantir la continuïtat de la teva activitat o negoci davant de qualsevol imprevist que impliqui el pagament d'indemnitzacions per danys i perjudicis a tercers. També estaran incloses les despeses derivades de la teva defensa jurídica. T'oferim diferents modalitats perquè contractar una assegurança de responsabilitat civil com a autònom s'adapti a la teva activitat.

Avantatges d'aquesta assegurança

Per a cada activitat

Disposem de diferents modalitats d'assegurança de responsabilitat civil perquè puguis triar la que s'adapti millor a la teva activitat professional com a autònom.

Indemnitzacions àmplies

T'oferim amplis límits d'indemnització per a cadascuna de les garanties que podràs escollir segons l'activitat del teu negoci.

Protecció completa

Garantim tant les possibles indemnitzacions reclamades per tercers com les despeses judicials i de defensa dels teus interessos.

Assessorament especialitzat

Per agilitzar el procés de contractació, posem a la teva disposició un equip de professionals especialitzats en responsabilitat civil.

Responsabilitat civil general

Cobertures de l'assegurança

Ens fem càrrec de les indemnitzacions derivades de reclamacions per danys causats a tercers que puguin sorgir durant el desenvolupament habitual de l'activitat del teu negoci. Entre les situacions cobertes es troben:

  • La realització de les activitats pròpies de l'empresa tant dins com fora de les instal·lacions
  • L'actuació dels teus empleats en l'acompliment de la seva activitat professional
  • Els danys ocasionats per la utilització de la maquinària utilitzada en els treballs habituals de l'empresa
  • Emmagatzematge i transport de les mercaderies que siguin objecte del procés comercial o industrial
  • Els danys que puguin sorgir amb motiu de la participació de la teva empresa en fires i exposicions

Per què contractar una assegurança de responsabilitat civil per a autònoms?

Atenció personalitzada

Gaudeix d'una atenció personalitzada que et guiarà durant el procés de contractació i en la tramitació de qualsevol sinistre.

Protecció completa

Les nostres cobertures t'oferiran tota la protecció que necessites i t'aportaran la tranquil·litat necessària per desenvolupar el teu treball sense sobresalts.

Senzill

Hem dissenyat aquesta assegurança de responsabilitat civil per a autònoms perquè puguis fer-ne ús d'una manera còmoda i senzilla.