Responsabilitat Civil General

RC general

Assegurances de responsabilitat civil per a autònoms

Protegim el teu patrimoni

De què tracta l'Assegurança de responsabilitat civil per a autònoms?

L'Assegurança de responsabilitat civil general per a autònoms s'encarrega de garantir la continuïtat de la teva activitat o negoci davant qualsevol imprevist que impliqui el pagament d'indemnitzacions per danys i perjudicis a tercers. També estaran incloses les despeses derivades de la teva defensa jurídica.

Avantatges d'aquesta assegurança

Per a cada activitat

Disposem de diferents modalitats d'assegurança de responsabilitat civil perquè puguis triar la que s'adapti millor a la teva activitat professional com a autònom.

Indemnitzacions àmplies

T'oferim amplis límits d'indemnització per a cadascuna de les garanties que podràs escollir segons l'activitat del teu negoci.

Protecció completa

Garantim tant les possibles indemnitzacions reclamades per tercers com les despeses judicials i de defensa dels teus interessos.

Assessorament especialitzat

Per agilitzar el procés de contractació, posem a la teva disposició un equip de professionals especialitzats en responsabilitat civil.

Responsabilitat civil general

Cobertures de l'assegurança

Ens fem càrrec de les indemnitzacions derivades de reclamacions per danys causats a tercers que puguin sorgir durant el desenvolupament habitual de l'activitat del teu negoci. Entre les situacions cobertes es troben:

 • La realització de les activitats pròpies de l'empresa tant dins com fora de les instal·lacions
 • L'actuació dels teus empleats en l'acompliment de la seva activitat professional
 • Els danys ocasionats per la utilització de la maquinària utilitzada en els treballs habituals de l'empresa
 • Emmagatzematge i transport de les mercaderies que siguin objecte del procés comercial o industrial
 • Els danys que puguin sorgir amb motiu de la participació de la teva empresa en fires i exposicions

Altres cobertures

El més important per a tu, com a autònom, és comptar amb solucions a mesura que s'adaptin a la teva activitat i un equip de professionals que t'assessori per trobar l'assegurança perfecta. No dubtis a demanar-nos informació sobre altres garanties de la nostra Assegurança de responsabilitat civil general per a empreses com: 

 • Responsabilitat civil subsidiària 
 • Danys personals a personal de subcontractistes
 • Retirada 
 • Unió i barreja 
 • Responsabilitat civil per contaminació accidental 
 • Treballs en calent/soldadura 
 • Danys a béns confrontants i conduccions 
 • Danys a béns d'empleats 

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança va dirigit a aquelles empreses que vulguin comptar amb protecció a mida davant possibles reclamacions de danys per part de tercers.

Aquesta assegurança ofereix un ampli ventall de garanties essencials i també d'extensions addicionals que complementin la protecció a la teva mida.

Trobaràs totes les opcions en aquesta mateixa pàgina, en els apartats " Cobertures principals " i " Altres cobertures ".

L'assegurança de responsabilitat civil és de vital importància. Per llei, existeix una obligació de reparar els danys materials o corporals i perjudicis causats a un tercer o empleat, no només per actes o omissions pròpies, sinó per les d'aquelles persones de qui s'hagi de respondre.

Tothom sap de la importància que té aquest tipus d'assegurança, ja que el dany que es pot provocar a un tercer podria ser inassumible econòmicament per a qui el provoca. Per això, existeixen activitats en què és obligatòria la contractació d'una assegurança de RC (RC de professionals o la RC dels vehicles de motor). En canvi, en unes altres, com la RC de l'assegurança de la llar, és opcional i dependrà del risc que cadascun vulgui assumir.

Per què contractar una Assegurança de responsabilitat civil amb Plus Ultra Seguros?

Atenció personalitzada

Gaudeix d'una atenció personalitzada que et guiarà durant el procés de contractació i en la tramitació de qualsevol sinistre.

Protecció completa

Les nostres cobertures t'oferiran tota la protecció que necessites i t'aportaran la tranquil·litat necessària per desenvolupar el teu treball sense sobresalts.

Senzill

Hem dissenyat aquesta assegurança de responsabilitat civil per a autònoms perquè puguis fer-ne ús d'una manera còmoda i senzilla.