Responsabilitat Civil Mercaderies Perilloses

RC mercaderies perilloses

El transport més segur

En què consisteix l'Assegurança de responsabilitat civil per a mercaderies perilloses?

L'Assegurança responsabilitat civil mercaderies perilloses ofereix protecció als autònoms davant els eventuals danys a tercers causats durant l'exercici de l'activitat de transport de mercaderies perilloses per carretera.

Avantatges d'aquesta assegurança per a autònoms

Protecció específica

Protecció dissenyada per al transport de mercaderies perilloses, incloent els danys per contaminació accidental.

Límits d'indemnització elevats

Garantim amplis límits d'indemnització per facilitar-te l'exercici de la teva activitat com a autònom amb tranquil·litat.

A mida

Oferim protecció a mida a tota mena d'autònoms, adaptant-nos al tipus de vehicles i a les mercaderies perilloses transportades.

Atenció personalitzada

Posem a la teva disposició un equip de professionals qualificats i especialitzats en assegurances de responsabilitat civil per resoldre qualsevol dubte.

Mercaderies Perilloses

Cobertures de l'assegurança

El transport de mercaderies perilloses pot donar lloc a situacions molt complicades de resoldre, amb conseqüències econòmiques importants per a la teva empresa atesa la gravetat dels danys que es podrien ocasionar a tercers. 

Comptar amb una assegurança específica com responsabilitat civil mercaderies perilloses et facilitarà la resolució de les possibles reclamacions rebudes per l'exercici de la teva activitat i es farà càrrec a l'hora d'afrontar les indemnitzacions derivades dels danys i perjudicis provocats. 

T'oferim cobertura en el territori nacional, amb possibilitat d'ampliar-la a la resta de països de la Unió Europea.

Modalitats i exclusions

L'Assegurança responsabilitat civil mercaderies perilloses té dues modalitats de contractació perquè triïs la que s'adapti més bé a les teves necessitats i les de la teva empresa:

  • Basant-se en el nombre de vehicles identificats en l'assegurança per la seva matrícula
  • Basant-se en la facturació de l'empresa

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança està dirigida a autònoms del transport de mercaderies perilloses que desitgin comptar amb protecció específica per a l'exercici de la seva activitat.

Sí, totes les activitats econòmiques estan subjectes a la responsabilitat mediambiental. Naturalment, comporten més risc aquelles activitats que disposen de dipòsits o conduccions de combustibles i altres substàncies perilloses, en especial els subterranis, les instal·lacions amb capacitat per generar incendis, grans magatzems, dipòsits de residus, etc. 

És equivocat pensar que el risc més gran el generen les grans indústries. Les mitjanes o petites empreses tenen potencial per generar danys mediambientals la reparació dels quals tingui un cost superior a la seva capacitat econòmica.

Per què contractar l'Assegurança de responsabilitat civil amb Plus Ultra Seguros?

Adaptabilitat

Podràs adaptar la teva assegurança de responsabilitat civil per a mercaderies perilloses a la teva activitat com a autònom, triant la modalitat que necessitis segons el teu tipus d'empresa.

Els millors professionals

Els nostres experts en assegurances de responsabilitat civil t'ajudaran a dissenyar la solució específica que el teu negoci de transport de mercaderies perilloses necessita.

Seguretat

T'oferim el suport més gran davant reclamacions derivades del transport de mercaderies perilloses, inclosa la responsabilitat civil per contaminació accidental.