Responsabilitat Civil Mercaderies Perilloses

RC mercaderies perilloses

El transport més segur

Què t'ofereix la nostra assegurança?

L'assegurança Responsabilitat civil mercaderies perilloses t'ofereix protecció davant dels eventuals danys a tercers causats durant l'exercici de l'activitat de transport de mercaderies perilloses per carretera.

Beneficis d'aquesta assegurança

Protecció específica

Protecció dissenyada per al transport de mercaderies perilloses, incloent els danys per contaminació accidental.

Límits d'indemnització elevats

Garantim límits d'indemnització amplis per facilitar-te l'exercici de la teva activitat amb tranquil·litat.

A mida

T'oferim protecció a mida, adaptant-nos al tipus de vehicles de la teva empresa i a les mercaderies perilloses transportades.

Atenció personalitzada

Posem a la teva disposició un equip de professionals qualificats i especialitzats en assegurances de responsabilitat civil per resoldre qualsevol dubte.

Mercaderies Perilloses

Cobertures principals

El transport de mercaderies perilloses pot donar lloc a situacions molt complicades de resoldre, amb conseqüències econòmiques importants per a la teva empresa atesa la gravetat dels danys que es podrien ocasionar a tercers.

Disposar d'una assegurança específica com la de Responsabilitat civil mercaderies perilloses et facilitarà la resolució de les possibles reclamacions rebudes per l'exercici de la teva activitat i es farà càrrec de les indemnitzacions derivades dels danys i perjudicis provocats.

T'oferim cobertura en el territori nacional, amb possibilitat d'ampliar-la a la resta de països de la Unió Europea.

Modalitats i exclusions

L'assegurança Responsabilitat civil mercaderies perilloses té dues modalitats de contractació perquè triïs la que s'adapti més bé a les teves necessitats i les de la teva empresa:

  • Basant-se en el nombre de vehicles identificats en l'assegurança per la seva matrícula
  • Basant-se en la facturació de l'empresa

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança està dirigit a aquelles empreses i professionals independents del transport de mercaderies perilloses que vulguin comptar amb protecció específica per a l'exercici de la seva activitat.

Sí, totes les activitats econòmiques estan subjectes a la responsabilitat mediambiental. Naturalment, comporten més risc aquelles activitats que disposen de dipòsits o conduccions de combustibles i altres substàncies perilloses, en especial els subterranis, les instal·lacions amb capacitat per generar incendis, grans magatzems, dipòsits de residus, etc.

És equivocat pensar que el risc més gran el generen les grans indústries. Les mitjanes o petites empreses tenen potencial per generar danys mediambientals la reparació dels quals tingui un cost superior a la seva capacitat econòmica.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Adaptabilitat

Atenció personalitzada

Els millors professionals