assegurança-de-cotxe-a-tot-risc

Tot risc

Tan completa com tu vulguis

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Amb la nostra assegurança de cotxes @utomatic a tot risc posem a la teva disposició una assegurança molt completa i flexible que et permet escollir el nivell de protecció que cerques per al teu vehicle. Disposa de les millors cobertures perquè sempre gaudeixis del teu cotxe com el primer dia i del nostre servei exclusiu Autopresto, amb avantatges com el vehicle de cortesia gratuït.

Beneficis d'aquesta assegurança

Màximes prestacions

@utomatic a tot risc t'ofereix les millors cobertures per al teu cotxe, des de les garanties més essencials fins a les indicades per als més exigents.

Protecció completa

Protegim la integritat del teu vehicle, ja siguin danys ocasionats per col·lisió en accident, robatori, trencament de vidres o impacte contra animals a la via pública.

Tan personal com el teu cotxe

Tu tries. Pots adaptar la teva assegurança perquè encaixi perfectament amb el que busques. Si vols, pot incloure elements de retenció infantil i altres accessoris.

Sense preocupacions

Gaudeix de serveis com el de gestoria, l'assessorament mecànic telefònic o l'assistència en viatge més completa.

Seguros-de-coche-a-todo-riesgo

Cobertures principals

Amb aquesta cobertura estaràs protegit dels possibles danys provocats per diferents circumstàncies, com ara col·lisions amb animals, objectes o altres vehicles; per elements externs, com ara fenòmens atmosfèrics o esllavissament de terrenys, ponts o carreteres; o per actes de vandalisme o amb mala intenció d'altres persones.

Per ampliar encara més aquesta garantia, pots incloure els danys que es generin a l'equipatge, als sistemes de retenció infantil o com a conseqüència de circular per vies no aptes.

En qualsevol cas, tens l'opció de contractar la cobertura amb franquícia o sense.

Més informació sobre la teva assegurança

@utomatic a tot risc es molt flexible i es pot contractar de manera modular, amb amples garanties opcionals que permeten gaudir d'una assegurança d'automòbil única. A més de les que s'inclouen a les cobertures principals, cal destacar les garanties que es mostren a continuació:

  • Assistència jurídica telefònica: per a temes relacionats amb l'automòbil, l'habitatge, la familia o la feina.
  • Vehicle de substitució: amb la modalitat bàsica s'inclou un vehicle en cas d'avaria o accident durant un màxim de 7 dies; amb la modalitat ampliada el període s'estén fins als 30 dies.
  • Servei de gestoria: t'oferim aquest servei i n'assumim les despeses si necessites tenir un duplicat de la documentació del vehicle en cas de sinistre; a més, t'ajudem amb tràmits com ara la compra, la venda o la baixa del vehicle.
  • El millor assessorament: t'ajudem amb aspectes tan importants com ara l'assistència psicològica després d'un accident, l'assistència personal o l'assessorament mecànic per telèfon, que proporciona informació sobre els serveis de manteniment o les consultes mecàniques.

Triïs la solució que triïs, l'encertaràs

Descobreix els avantatges d'AutoPresto

Recollida i entrega gratuïta

Peritatge i reparació preferent

Vehicle de cortesia gratuït

Verificació general del vehicle

Neteja gratuïta

Garantia de reparació durant 3 anys

60€ de descompte en franquícia en les pòlisses a tot risc

Manteniment de la bonificació en danys propis

Localitza el taller AutoPresto més a prop teu

Troba el teu taller AutoPresto

Sabem que el teu cotxe és molt important per a tu; per aquest motiu, la xarxa de tallers AutoPresto t'ofereix els millors experts en reparació perquè n'aprofitis tots els avantatges.

Troba el teu taller

Preguntes freqüents

L'assegurança a tot risc està dirigida als conductors que fan servir el cotxe habitualment i volen obtenir una protecció integral i alhora adaptable a les seves necessitats específiques.

En cas de ser el responsable del sinistre, la franquicia s'aplica als danys propis, tot i que també es pot aplicar a altres cobertures com la d'incendi, la de robatori o la de llunes. Aquesta modalitat de contractació et permet contractar un producte amb les cobertures d'una assegurança a tot risc per un preu més reduït.


Les quantitats, que poden oscil·lar entre els 100 euros i els 1.200 euros, permeten que, en cas d'un sinistre amb un cost de reparació molt elevat, la persona assegurada només hagi de fer front a la franquícia i oblidar-se de l'import total de la reparació.

L'assegurança posa a la teva disposició la xarxa nacional de tallers Autopresto, que inclou una sèrie d'avantatges exclusius per a tu. Per conèixer amb més detall aquests avantatges, et recomanem consultar l'apartat AutoPresto a la secció de “Cobertures principals”.

Comunicar-ho a la companyia com més aviat millor i dins dels set dies posteriors al succés. D'aquesta manera podrem fer les gestions necessàries de forma eficaç.

En el cas de Plus Ultra Seguros pots comunicar el teu sinistre:

  • A través del teu mediador, que t'informarà del procés i et facilitarà totes les gestions.
  • A l'oficina d'atenció telefònica 24 hores trucant al 902 15 10 15.

És molt important que ens remetis totes les notificacions que rebis, així com la declaració amistosa d'accidents, si n'hi ha. En cas que el teu cotxe hagi estat robat, has de denunciar els fets immediatament davant l'autoritat.

Les dades essencials que has de recollir en cas de sinistre amb un contrari són:

  • Data, hora i lloc d'ocurrència.
  • Dades dels conductors, de les companyies d'assegurances i dels vehicles implicats (matrícules).
  • Nom i telèfon de contacte de possibles testimonis o lesionats.

Pots completar la teva assegurança @utomatic a tot risc amb qualsevol de les opcions extensibles que posem al teu abast. Per obtenir informació més detallada sobre les garanties addicionals que ofereix aquesta assegurança, et recomanem visitar “Més informació sobre la teva assegurança”.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Assistència en viatge des de KM 0

Cotxe de cortesia

Servei de reparació