coneix-nos

Coneix-nos

Informació corporativa

Plus Ultra Seguros és una companyia del Grup Catalana Occident, líder del sector assegurador espanyol i de l'assegurança de crèdit al món

Plus Ultra Seguros, seguretat que es comparteix

A Plus Ultra Seguros fa més de 125 anys que treballem en la seguretat i la protecció dels nostres clients, comercialitzant tot tipus de productes i serveis relacionats amb l'activitat asseguradora.

Posem a la teva disposició un gran equip de professionals i disposem d'una completa xarxa de distribució que inclou canals de banca assegurances, grans comptes, venda directa i mediadors, aquest últim format per una xarxa de més de 4.000 agents i corredors per tot el territori nacional.

A Plus Ultra Seguros apostem pel contacte humà i la proximitat cap als nostres clients, amb l'objectiu d'acompanyar-los en totes les etapes de la seva vida.

Responsabilitat social corporativa

A Plus Ultra Assegurances ens comprometem amb el nostre entorn social mitjançant la inversió en cultura i esport, el foment de la prevenció i la promoció d'un comportament més responsable amb el medi ambient.

Per fer-ho, treballem en els següents àmbits:

► Cultura:

  • Soci Protector del Barrio de las Letras de Madrid.

► Col·lectius desafavorits:

  • Campanya Euro solidari: donacions voluntàries dels nostres empleats a les ONG amb què col·labora la Fundació Jesús Serra.

► Medi ambient:

  • Promoció del reciclatge i de les accions ecològiques per reduir fins a un 15% el consum d'energia durant els mesos d'estiu.