tr-construccion-montaje

Assegurança tot risc muntatge

Quan totes les peces encaixen

Què t'ofereix la nostra assegurança?

L'assegurança Tot risc muntatge Plus t'ofereix protecció davant pèrdues o danys que afectin la maquinària o planta industrial durant el muntatge, tant en treballs ja realitzats com en curs.

Beneficis d'aquesta assegurança

Agents especialitzats

Amb personal especialitzat en assegurances de muntatge que t'assessorarà en la contractació perquè comptis amb la protecció més adequada per a la teva empresa.

Àmplies garanties

Des de riscos convencionals fins a propis del muntatge, com els que s'originen per defectes al material o la mà d'obra i, en general, qualsevol causa accidental.

Protecció completa

Per als danys soferts per la maquinària i la planta industrial durant el muntatge i els accidents ocorreguts durant les proves d'operació.

Todo-riesgo-montaje

Cobertures principals

Per riscos convencionals entenem incendi, explosió, caiguda d'un llamp, robatori i espoliació, caiguda d'aeronaus, xoc de vehicles i impactes.

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança està dirigida a muntadors, fabricants, i propietaris de maquinària industrial i de plantes industrials.

Per garantir la cobertura dels danys soferts per la maquinària i la planta industrial durant el procés de muntatge i proves, minimitzant així els efectes negatius que puguin ocasionar al funcionament del teu negoci.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Atenció personalitzada

Flexibilitat

Protecció completa