Multirisc-empresa

Assegurança multirisc empreses

Per a la teva empresa, pensem en gran

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Multirisc empreses t'ofereix protecció adaptada a les necessitats concretes del sector industrial espanyol en el context actual. L'assegurança destaca per la seva flexibilitat en la contractació i la facilitat de subscripció de riscos multisituació.

Beneficis d'aquesta assegurança

Assessorament específic

Comptem amb professionals qualificats per proporcionar-te l'assessorament especialitzat en el funcionament i les necessitats de les grans empreses.

Àmplies garanties

Les àmplies garanties d'aquesta assegurança fan front a les eventualitats que es poden produir a una empresa, com ara danys causats per un incendi o danys elèctrics en els béns de terceres persones.

Cobertures opcionals

Com ara robatori, avaria de maquinària, pèrdua de beneficis, responsabilitat civil adaptada al negoci i danys per aigua, que inclou localitzar i reparar l'avaria.

Asseguranca-multirisc-empresa

Cobertures principals

Garantim la cobertura dels danys ocasionats per incendi, explosió i caiguda de llamp.

Més cobertures opcionals

Aquesta assegurança t'ofereix les següents extensions addicionals perquè ajustis les cobertures a les necessitats de la teva empresa. Les garanties complementàries que posem al teu abast són les següents:

  • Actes de vandalisme
  • Deteriorament de mercaderies en aparells frigorífics
  • Infidelitat d'empleats
  • Despeses de vigilància
  • Danys estètics en oficines i zones de venda, exposició i atenció al públic

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança està dissenyada per garantir la cobertura de les despeses derivades com a conseqüència d'eventualitats a la teva empresa.

És una assegurança flexible que et permet triar entre un ampli ventall de cobertures per adaptar-la a les teves necessitats. Per exemple, la garantia de Responsabilitat civil t'ofereix opcions específiques en funció de les característiques de la teva activitat, com ara tallers mecànics, garatges públics i hotels, a més de les opcions generals d'explotació, productes i patronal.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Atenció personalitzada

Els millors professionals

Revaloració automàtica