Assegurança-de-transport-mercaderies

Assegurança per a mercaderies

La teva inversió intacta

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Gràcies a la nostra Assegurança de mercaderies tindràs la protecció més completa per fer front als danys materials que puguin patir les teves mercaderies durant el seu transport per terra, mar o aire, tant en l'àmbit nacional com internacional.

Beneficis d'aquesta assegurança

Suport professional

Comptem amb un equip de professionals especialitzats en l'atenció i l'assessorament en matèria de transport de mercaderies.

Cobertura internacional

T'oferim cobertura per a les teves mercaderies durant la seva distribució nacional, així com durant l'exportació o importació.

Qualsevol mitjà de transport

Una assegurança dissenyada per adaptar-se a qualsevol mitjà de transport, sigui per carretera, ferrocarril, mar o aire, i fins i tot multimodal.

Màxima personalització

Tria entre una àmplia gamma de cobertures per dissenyar l'assegurança a la mesura les teves necessitats segons les mercaderies que transportes.

Assegurança-transport-mercaderies

Cobertures principals

Queden coberts els danys soferts per la teva mercaderia sigui quin sigui l'origen de l'incendi o l'explosió, a excepció de la combustió espontània.

Cobertures opcionals

L'Institute Cargo Clause (A) és una cobertura opcional que garanteix la teva mercaderia en cas de mullades, vessaments, trencaments, extraviament o falta de paquets sencers o parcials, robatori, danys durant la càrrega i descàrrega, entre d'altres supòsits.

A més de les cobertures anteriors, en el cas del transport marítim, atorga cobertura contra qualsevol risc accidental de mar, llançament i arrossegament per onades i incendi i robatori en ports de transbord o destí.

Preguntes freqüents

La nostra Assegurança de mercaderies va adreçada a tots els propietaris de mercaderies i carregadors que vulguin protegir els seus béns davant dels possibles danys que puguin patir durant el transport, càrrega i descàrrega.

Ens adaptem a les teves necessitats, motiu pel qual t'oferim diferents modalitats perquè contractis la nostra Assegurança de mercaderies com a pòlissa anual per volum de facturació, pòlissa de viatge, flotant, regularitzable o per matrícules.

L'Assegurança de mercaderies ofereix la millor protecció en tot el món, llevat en casos de països en conflicte bèl·lic o subjectes a restriccions comercials.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Adaptabilitat

Atenció personalitzada

Els millors professionals