Cosalud assistència sanitària per a col·lectius

Cosalud assistència sanitària per a col·lectius

La seva salut és el millor benefici

Què t'ofereix la nostra assegurança?

Cosalud assistència sanitària per a col·lectius és la solució que necessites per complir amb les exigències mèdiques de l'empresa, de l'associació o del col·lectiu, ja que et proporciona un quadre mèdic complet de qualitat i la millor assistència sanitària, hospitalària i quirúrgica.

Beneficis d'aquesta assegurança

Assistència sanitària accessible de qualitat

T'ofereix atenció personalitzada de qualitat i agilitat en les gestions, com ara la resposta ràpida per a autoritzacions en un temps màxim de dues hores.

Ampli quadre mèdic

El quadre mèdic presenta el millor conjunt de professionals, clíniques i hospitals arreu del país.

Serveis d'avantguarda

L'assegurança inclou tractaments innovadors als centres més prestigiosos, com ara el Grup Quirón, Hospitales de Madrid, el Grup NISA o la clínica Teknon.

Cosalud assistència sanitària per a col·lectius

Cobertures principals

Els integrants del col·lectiu disposaran d'atenció personalitzada i accés a consultes de medicina general, pediatria i puericultura i a serveis d'ambulància, infermeria i urgències, tant a domicili com ambulatòries.

Pots contractar dues modalitats diferents

Aquesta opció proporciona tots els tractaments i serveis inclosos al contracte de l'assegurança sense haver de fer front a cap despesa per la consulta.

Preguntes freqüents

L'assegurança Cosalud assistència sanitària per a col·lectius està dirigida a les empreses, les associacions, els gremis professionals i altres col·lectius similars que vulguin oferir la millor protecció sanitària als seus membres o empleats, alhora que actúa com a incentiu en aquest darrer cas.

Sí, aquesta assegurança de salut presenta garanties bàsiques, extensions addicionals i dues modalitats de contractació amb l'objectiu de proporcionar-te la millor flexibilitat per contractar una assegurança a la mida de les vostres necessitats.

Pots trucar al 902 25 10 25 o al 917 838 384 per fer qualsevol consulta o sol·licitar les autoritzacions que necessitis. També pots gestionar aquí les autoritzacions mèdiques.

Sol·licita la teva autorització mèdica

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Els centres mèdics més avançats

Pediatre i ginecòleg

Serveis exclusius