avaria-maquinària

Assegurances d'enginyeria

Assegurança Maquinària i equips electrònics

A ple rendiment

En què consisteix l'assegurança Maquinària i equips electrònics?

L'assegurança Maquinària i equips electrònics ofereix protecció davant de fets accidentals que afectin la maquinària i els equips electrònics de la teva empresa, compensant-te pels costos que hagis de suportar per la seva reparació o reposició.

Avantatges d'aquesta assegurança

Descobreix tot el que podem oferir-te amb la nostra assegurança Maquinària i equips electrònics.

Àmplies garanties adaptades a les teves necessitats

Beneficia't d'un ampli ventall de garanties adaptat a les teves necessitats, ja que amb aquesta assegurança t'oferim una protecció adaptada a aquestes i a l'activitat econòmica de la teva empresa.

Cobertures en una sola assegurança

Gaudeix de la protecció que necessites per a la maquinària i tots els equips electrònics de la teva empresa gràcies a les cobertures, en una única assegurança.

Assegura alguna cosa més que els riscos comuns

Personalitza i amplia la teva assegurança perquè, a més dels riscos comuns, gaudeixis de cobertures per protegir la teva maquinària i equips electrònics davant de riscos imprevistos.

avaria-maquinària

Cobertures de l'assegurança Maquinària i equips electrònics

L'assegurança Maquinària i equips electrònics assegura, de forma bàsica, els danys materials en màquines, aparells electrònics, instal·lacions o equips que després del dany requereixin reparació o substitució, sempre que la causa sigui una situació sobtada, accidental o imprevisible.

Preguntes freqüents

Els béns que s'hi inclouen són:

  • Maquinària fixa de producció o transformació.
  • Equip i maquinària mòbils.
  • Equips electrònics.

Es consideren béns assegurables els que es troben al lloc on es fa l'activitat o feina. Si es vol assegurar un altre bé fora de la zona d'activitat, s'han d'ampliar les garanties de l'assegurança.

* Això inclou la maquinària i els equips electrònics mòbils en situacions de treball davant els riscos més freqüents.

En funció de la modalitat de contractació escollida, aquesta assegurança garanteix el cobrament d'una indemnització per danys interns o externs. A més, hi ha la possibilitat de contractar una modalitat que els cobreixi tots dos.

Per què contractar la nostra assegurança Maquinària i equips electrònics?

Adaptabilitat

Perquè cada empresa té unes circumstàncies diferents, ens adaptem a la teva activitat perquè rebis l'assessorament i servei que realment necessites.

Atenció personalitzada

Volem estar a prop teu per conèixer de primera mà les teves necessitats i oferir-te la resposta ràpida i clara que el teu negoci mereix.

Protecció completa

Podràs contractar la teva assegurança d'avaries per a maquinària, seleccionar les cobertures opcionals més adequades per a la teva empresa i aconseguir la millor protecció.