Flotes

Flotes

Assegurança Flotes

La teva flota sota control

En què consisteix l'assegurança Flotes?

L'assegurança Flotes t'ofereix protecció flexible i adaptable a les necessitats de la teva empresa. L'ampli ventall de les seves garanties cobreix tant vehicles com persones i, a més, t'ofereix la possibilitat d'incloure cobertures a la teva mida.

Avantatges d'aquesta assegurança

Et mostrem alguns dels avantatges que la nostra assegurança Flotes posa a la teva disposició.

Bestreta d'indemnització

Rep un avenç de la indemnització per cobrir els danys soferts pel vehicle assegurat a causa d'un accident de circulació o en estat de repòs.

Màxima seguretat

Ja que amplia la responsabilitat civil exigida per la Llei amb la cobertura voluntària que té en compte una indemnització compensatòria en cas de danys a tercers.

Garanties addicionals

Com ara assistència en viatge, accidents personals, robatori, incendi, llunes o danys propis, perquè completis l'assegurança segons les necessitats de la teva empresa.

Assegurança-per-a-flotes

Cobertures de l'assegurança

L'assegurança Flotes et garanteix la cobertura de les indemnitzacions derivades de la responsabilitat civil obligatòria exigides per llei, pels danys materials i personals causats a tercers com a conseqüència directa de fets de la circulació en què intervingui el vehicle assegurat.

Aquesta assegurança, a més, t'ofereix la cobertura de responsabilitat civil voluntària, amb la qual, si la indemnització supera el límit màxim establert legalment en la cobertura de responsabilitat civil obligatòria, et proporcionem un capital complementari, que pot arribar a ascendir fins als 50 milions d'euros.

D'altra banda, t'oferim la cobertura de defensa jurídica, requerida en els processos legals, i de reclamació de danys als conductors assegurats del teu negoci que es vegin involucrats en un sinistre com a conseqüència d'un accident de circulació amb algun dels vehicles assegurats de la teva flota.

Cobertures complementàries

Aquesta garantia addicional t'ofereix assistència en carretera en cas d'avaria, sinistre o robatori en els teus desplaçaments per Espanya i l'estranger.

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança va dirigit a empreses amb flotes d'un mínim de 10 vehicles, siguin turismes, camionetes o camions.

L'assegurança Flotes et garanteix protecció davant d'accidents ocasionats pels teus conductors assegurats i permet minimitzar l'impacte que puguin causar en el desenvolupament de l'activitat professional de la teva empresa. Si ho consideres oportú, pots adaptar les cobertures de l'assegurança per disposar també de protecció davant dels danys ocasionats per tercers a la teva flota i conductors assegurats.

Per què contractar la nostra assegurança Flotes?

Assistència en viatge des del km 0

La millor assistència en viatge des de la porta de casa o del teu negoci perquè, en cas necessari, tinguis la tranquil·litat que t'ajudarem.

Gestió de multes

Disposar d'una flota implica moltes coses, entre les quals l'increment de les possibilitats que els teus conductors puguin ser multats. Nosaltres ens encarreguem de la gestió i tramitació de les multes i dels possibles descàrrecs.

Els millors professionals

Posem al teu servei el millor equip de professionals, per ajudar-te en qualsevol assumpte relacionat amb l'assegurança Flotes, perquè tu només et preocupis del teu negoci.