Multirisc-pime

Assegurances per a pimes

Assegurança Pime | Assegura la teva empresa

Impuls per a la teva empresa

Què t'ofereix la nostra assegurança Pime?

L'assegurança Pime t'ofereix protecció per a la teva empresa per tal de permetre't fer front a eventualitats derivades de l'exercici de la teva activitat. Aquesta assegurança incorpora una àmplia varietat de garanties per protegir la teva inversió més valuosa: la teva empresa.

Beneficis d'aquesta assegurança

Tot per a la teva pime

La millor eina per a la teva empresa. Una assegurança molt completa amb la qual només t'has de preocupar del que és verdaderament important: fer créixer el teu negoci.

Flexibilitat

Una assegurança que permet adaptar-se a les necessitats i tipologia del teu negoci. La teva empresa és única, la teva assegurança també.

Assessorament especialitzat

Beneficia't del nostre equip de professionals especialitzats en PIMES per trobar de manera senzilla i còmoda, l'assegurança que s'adapti millor a la teva empresa.

Multirriesgo-PYME

Cobertures principals

Protegim la teva empresa dels danys directes ocasionats pel foc als béns assegurats, incloent-hi les conseqüències inevitables de l'incendi com són els danys provocats pel fum o els derivats dels treballs d'extinció.

Aquests danys es cobriran independentment de la naturalesa de l'incendi, ja sigui per causa fortuïta, mala intenció de tercers o negligència pròpia o d'algun dels teus empleats.

Cobertures addicionals

Pots ampliar la protecció del teu negoci incloent-hi garanties tan útils com la reparació de desperfectes del continent sense assegurar el continent, diners en efectiu, a la caixa registradora, caixa forta o durant el transport de fons i fins i tot els atracaments a clients i empleats o també garantir les pèrdues directes en casos de pèrdues provocades per la infidelitat dels teus empleats.

Preguntes freqüents

La nostra assegurança Pime va dirigida a aquelles persones amb un negoci que sigui una petita o mitjana empresa i que vulguin contractar una assegurança a la seva mida.

Perquè sabem que la teva empresa és la teva inversió més important, la contractació d'aquesta assegurança et garanteix la cobertura dels danys ocasionats de forma imprevista, amb l'objectiu de minimitzar-ne l'impacte en el rendiment de la teva empresa.

Sí. A més, a Plus Ultra Seguros tenim un equip d'assessors especialitzats en PIMES que et facilitaran la informació necessària perquè la contractació de la teva assegurança s'ajusti exactament a les especificitats de la teva empresa.

Per què contractar la nostra assegurança Pime?

Flexibilitat

La nostra assegurança Pime proporciona al teu negoci la protecció que busques i permet adaptar les cobertures i garanties a les particularitats de la teva activitat.

Els millors professionals

Perquè disposis del millor servei, al nivell de les grans empreses, posem a la teva disposició l'assessorament de professionals de contrastat prestigi, perquè aprofitis la seva experiència i coneixements.

Sempre actualitzat

Per tal que la teva assegurança Pime estigui sempre actualitzada, podràs optar per la revaloració automàtica dels capitals contractats.