Responsabilitat Administradors

Responsabilitat civil per a directius i administradors

Les teves decisions, amb confiança

En què consisteix l'Assegurança de responsabilitat civil per a directius?

És una assegurança que va dirigida als administradors, consellers i altres directius de les empreses per cobrir les reclamacions que derivin de l'exercici del seu càrrec, protegint el seu patrimoni personal davant requeriments de tercers.

Avantatges d'aquesta assegurança

Una excel·lent opció davant les possibles reclamacions derivades de l'activitat laboral de càrrecs de responsabilitat.

Solució completa

Et proporcionem un gran ventall de garanties, cobertures àmplies i límits d'indemnització elevats.

Protegeix el teu patrimoni

Ja que aquesta assegurança respondrà en els casos de responsabilitat individual perquè no hagis de fer-ne front amb el teu patrimoni.

Agilitat

Amb l'objectiu de simplificar i agilitzar el procés de contractació posem a la teva disposició un equip de professionals qualificats i amb àmplia experiència en l'àmbit empresarial.

Responsabilitat Civil Administradors

Cobertures principals

Et garantim el pagament d'indemnitzacions derivades de la responsabilitat civil a què hagis de fer front com a directiu o administrador, a conseqüència de la realització d'un acte incorrecte, ja sigui per acció o omissió, que doni origen a l'exigència de responsabilitat.

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança va dirigida a administradors i directius que vulguin protegir el seu patrimoni de les conseqüències negatives derivades d'una acció equivocada en l'acompliment del seu càrrec.

Aquesta assegurança té una sèrie d'exclusions de cobertura, entre les quals:

  • Dany corporal, malaltia o mort d'una persona
  • Danys materials
  • Danys per contaminació, per bé que la nostra disposa de la garantia de Despeses de defensa per contaminació
  • Danys i/o perjudicis derivats del desenvolupament normal de l'activitat de la societat
  • Multes i sancions de qualsevol naturalesa, llevat de les incloses en la garantia de Sancions administratives i els seus límits
  • Dol

Per què contractar l'assegurança de responsabilitat civil amb Plus Ultra Seguros?

Perquè t'oferim la màxima protecció en l'exercici de la teva activitat professional i et defensem davant possibles reclamacions.

Atenció personalitzada

Ens comprometem amb tu i t'oferim un tracte directe i personal, tenint en compte les teves necessitats concretes per oferir-te solucions específiques per a tu.

Flexibilitat

Perquè l'entorn i les circumstàncies evolucionen, ens adaptem a les necessitats canviants dels nostres clients i implementem les mesures necessàries per oferir un servei de qualitat en tots els casos.

Protecció completa

Com a experts en prevenció t'oferim diferents opcions i t'ajudem a confeccionar una solució integral a la teva mida en matèria asseguradora.