Responsabilitat Civil General

Responsabilitat civil

Assegurança responsabilitat civil per a empreses

La solució integral

Què t'ofereix la nostra assegurança de responsabilitat civil per a empreses?

Amb l'assegurança de responsabilitat civil general per a empreses, garanteixes la tranquil·litat que necessites per desenvolupar la teva activitat o negoci davant qualsevol imprevist que impliqui el pagament d'indemnitzacions per danys i perjudicis a tercers, així com assegurar les despeses derivades de la teva defensa jurídica com a conseqüència d'un dany amb responsabilitat civil.

Avantatges d'aquesta assegurança

Una assegurança de RC per a empreses adaptada a les circumstàncies específiques de la teva activitat, perquè deixis a les nostres mans els possibles danys o perjudicis ocasionats a tercers.

Per a cada activitat

Disposem de diferents modalitats d'assegurança de responsabilitat civil perquè puguis triar la que millor s'adapti a la teva activitat professional.

Indemnitzacions àmplies

T'oferim amplis límits d'indemnització per a cadascuna de les garanties que podràs escollir segons l'activitat del teu negoci.

Protecció completa

Garantim tant les possibles indemnitzacions reclamades per tercers com les despeses judicials i de defensa dels teus interessos.

Assessorament especialitzat

Per agilitzar el procés de contractació, posem a la teva disposició un equip de professionals especialitzats en responsabilitat civil.

Responsabilitat civil general

Cobertures principals

Ens fem càrrec de les indemnitzacions derivades de reclamacions per danys causats a tercers que puguin sorgir durant el desenvolupament habitual de l'activitat del teu negoci. Entre les situacions cobertes es troben:

 • La realització de les activitats pròpies de l'empresa tant dins com fora de les instal·lacions
 • L'actuació dels teus empleats en l'acompliment de la seva activitat professional
 • Els danys ocasionats per la utilització de la maquinària utilitzada en els treballs habituals de l'empresa
 • Emmagatzematge i transport de les mercaderies que siguin objecte del procés comercial o industrial
 • Els danys que puguin sorgir amb motiu de la participació de la teva empresa en fires i exposicions

Altres cobertures

El més important per a la teva empresa és disposar de solucions a mida que s'adaptin a la teva activitat i un equip de professionals que t'assessori per trobar l'assegurança perfecta. No dubtis a demanar-nos informació sobre altres garanties de la nostra Assegurança de responsabilitat civil general per a empreses com:

 • Responsabilitat civil subsidiària
 • Danys personals a personal de subcontractistes
 • Retirada
 • Unió i barreja
 • Responsabilitat civil per contaminació accidental
 • Treballs en calent/soldadura
 • Danys a béns confrontants i conduccions
 • Danys a béns d'empleats

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança va dirigit a aquelles empreses que vulguin comptar amb protecció a mida davant possibles reclamacions de danys per part de tercers.

Aquesta assegurança ofereix un ampli ventall de garanties essencials i també d'extensions addicionals que complementin la protecció a la teva mida.

Trobaràs totes les opcions en aquesta mateixa pàgina, en els apartats " Cobertures principals " i " Altres cobertures ".

L'assegurança de responsabilitat civil és de vital importància. Per llei, existeix una obligació de reparar els danys materials o corporals i perjudicis causats a un tercer o empleat, no només per actes o omissions pròpies, sinó per les d'aquelles persones de qui s'hagi de respondre.

Tothom sap de la importància que té aquest tipus d'assegurança, ja que el dany que es pot provocar a un tercer podria ser inassumible econòmicament per a qui el provoca. Per això, existeixen activitats en què és obligatòria la contractació d'una assegurança de RC (RC de professionals o la RC dels vehicles de motor). En canvi, en unes altres, com la RC de l'assegurança de la llar, és opcional i dependrà del risc que cadascun vulgui assumir.

Per què cal contractar l'Assegurança de responsabilitat civil per a empreses de Plus Ultra Seguros?

Perquè és important tenir prevista qualsevol situació i volem ajudar-te. Ens posem al teu servei per oferir-te tot el que necessites de veritat d'una asseguradora.

Atenció personalitzada

Perquè cada client és únic, i volem que així ho sentis. posem els nostres professionals a la teva disposició, amb l'afany d'escoltar-te i oferir-te el que cerques.

Protecció completa

Sigui quina sigui la teva necessitat, tenim la solució que cerques. Et facilitem una protecció integral, posant al teu abast diverses possibilitats i t'ajudem a triar.

Senzill

Volem que la nostra relació es fonamenti en la confiança, per això t'expliquem els nostres productes d'una manera senzilla, perquè els entenguis sense problemes.