Responsabilitat Civil Professional

Responsabilitat civil per a empreses

Assegurança Responsabilitat civil professional

Defensem la teva professionalitat

En què consisteix l'assegurança de responsabilitat civil professional?

La nostra assegurança de responsabilitat civil professional ofereix protecció a professionals d'activitats com la sanitat, l'ensenyament i l'enginyeria, entre d'altres. Mantén el teu patrimoni cobert davant el possible dany material o personal directe, així com els teus perjudicis econòmics, causats a un tercer en el desenvolupament de la teva activitat.

Avantatges d'aquesta assegurança

Adaptable

Segons la teva activitat professional, t'oferim diferents modalitats amb cobertures a mida: sanitat, veterinària, ensenyament, enginyeria i assessorament.

Protecció integral

Totes les cobertures que necessitis en una única assegurança i també serveis de defensa penal, reclamació de danys i assistència telefònica 24 hores.

Flexible

Podràs fraccionar el pagament de la prima en diversos terminis i, a més, revalorarem anualment el capital perquè les teves cobertures siguin sempre efectives.

Assegurança de responsabilitat civil professional

Cobertures d'aquesta assegurança

Contractant l'assegurança Responsabilitat civil professional, tindràs coberts els danys personals i els perjudicis econòmics causats involuntàriament a tercers amb motiu o durant el desenvolupament de la teva activitat professional. 

Preguntes freqüents

La nostra assegurança <b>Responsabilitat civil professional</b> està especialment pensada per als professionals que desenvolupen la seva tasca en alguna d'aquestes activitats:

  • Sanitat: facultatius amb titulació superior, especialitats mixtes i amb intervenció quirúrgica o sense, no facultatius amb titulació mitjana, personal no titulat, centres sanitaris i altres activitats relacionades amb la sanitat.  
  • Veterinària: professionals amb titulació i centres veterinaris.  
  • Ensenyament: docents i centres d'ensenyament.  
  • Assessorament, mediació o representació: professionals del dret i altres disciplines. 
  • Enginyeries: exercici lliure de la professió depenent de l'empresa privada, pública o de l'Administració i oficines tècniques.

Aquesta cobertura opcional consisteix en una compensació econòmica que podràs rebre en cas d'inhabilitació professional motivada per una sentència ferma per fets produïts durant l'acompliment del teu exercici professional i durant la vigència de l'assegurança.

Aquesta compensació serà prestada en forma de subsidi mensual compensatori dels ingressos nets no rebuts durant el període en el qual estiguis inhabilitat professionalment.

Per què contractar la nostra assegurança Responsabilitat civil professional?

Atenció personalitzada

Flexibilitat

Protecció completa