Responsabilitat Civil Indústries

Responsabilitat civil per a empreses

Assegurança Responsabilitat civil indústries

La teva activitat emparada

En què consisteix l'assegurança Responsabilitat civil indústries?

Amb la nostra assegurança Responsabilitat civil indústries estaràs protegit davant els possibles perjudicis econòmics derivats dels danys personals i materials que puguis causar a un tercer en l'exercici de la teva activitat industrial. A més, aquesta assegurança inclou defensa penal i gestió de reclamacions.

Avantatges d'aquesta assegurança

Totes les garanties que necessites

Gaudeix, en una única assegurança, de totes les cobertures i de tots els serveis necessaris per gestionar les possibles reclamacions de tercers relacionades amb la teva activitat.

Capital revaloritzable

Els capitals que contractis per a cadascuna de les cobertures de la teva assegurança seran revalorats anualment perquè sempre disposis d'una protecció completa.

Protecció directius

L'assegurança Responsabilitat civil indústries també ofereix protecció a directius i alts càrrecs davant de reclamacions de socis, accionistes, clients, etc.

Assegurança de responsabilitat civil per a indústries

Cobertures d'aquesta assegurança

Es tracta de la responsabilitat civil extracontractual que es pot derivar per a tu, com a conseqüència dels danys personals o materials i els perjudicis econòmics resultants, causats accidentalment a tercers en el desenvolupament normal de la teva activitat. 

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança està pensada per a les empreses que cerquin protegir el seu patrimoni, ja que, en l'exercici de la seva activitat, poden ocórrer accidents i situacions inesperades en les quals es provoquin danys a tercers pels quals hagin de respondre econòmicament.

La nostra assegurança t'ofereix garanties adaptades al teu negoci, agrupades en tres grans blocs: relacionades amb l'immoble, amb les teves instal·lacions o amb les teves activitats. Contacta amb el teu mediador i aconsegueix la pòlissa que millor s'adapti a les teves necessitats.

Hi ha nombroses circumstàncies que poden succeir en l'acompliment de la teva activitat empresarial en les quals recórrer a aquesta assegurança:

  • A conseqüència d'un accident laboral, l'assalariat de l'assegurat es causa danys corporals.
  • Un treballador baixant mercaderies danya un vehicle estacionat.
  • Els productes lliurats per l'assegurat als consumidors es troben danyats o en males condicions i causen danys personals
  • Mentre l'assegurat està fent una activitat industrial, causa un incendi a l'edifici del client.

Per què contractar l'assegurança Responsabilitat civil indústries?

Adaptabilitat

Revaloració automàtica

Atenció personalitzada