Responsabilitat Civil Mercaderies Perilloses

RC mercaderies perilloses

Per a les mercaderies més especials

Què t'ofereix la nostra assegurança de RC de transport de mercaderies perilloses?

Si disposar d'una assegurança de responsabilitat civil del transport és molt important, en el cas del transport de mercaderies perilloses és imprescindible, ja que els danys que pugui generar la mercaderia transportada són molts greus. La nostra assegurança t'ofereix protecció en el cas de causar un perjudici a un tercer exercint la teva activitat.

Avantatges d'aquesta assegurança

Estar ben assegurat és fonamental en una activitat com la del transport de mercaderies perilloses. Posa't en mans dels nostres experts i t'assessoraran.

Protecció específica

Protecció dissenyada per al transport de mercaderies perilloses, incloent els danys per contaminació accidental.

Límits d'indemnització elevats

Garantim límits d'indemnització amplis per facilitar-te l'exercici de la teva activitat amb tranquil·litat.

A mida

T'oferim protecció a mida, adaptant-nos al tipus de vehicles de la teva empresa i a les mercaderies perilloses transportades.

Atenció personalitzada

Posem a la teva disposició un equip de professionals qualificats i especialitzats en assegurances de responsabilitat civil per resoldre qualsevol dubte.

Mercaderies Perilloses

Cobertures principals

El transport de mercaderies perilloses pot donar lloc a situacions molt complicades de resoldre, amb conseqüències econòmiques importants per a la teva empresa atesa la gravetat dels danys que es podrien ocasionar a tercers.

Disposar d'una assegurança específica com la de Responsabilitat civil mercaderies perilloses et facilitarà la resolució de les possibles reclamacions rebudes per l'exercici de la teva activitat i es farà càrrec de les indemnitzacions derivades dels danys i perjudicis provocats.

T'oferim cobertura en el territori nacional, amb possibilitat d'ampliar-la a la resta de països de la Unió Europea.

Modalitats i exclusions

L'Assegurança responsabilitat civil mercaderies perilloses té dues modalitats de contractació perquè triïs la que s'adapti més bé a les teves necessitats i les de la teva empresa:

  • Basant-se en el nombre de vehicles identificats en l'assegurança per la seva matrícula
  • Basant-se en la facturació de l'empresa

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança està dirigit a aquelles empreses i professionals independents del transport de mercaderies perilloses que vulguin comptar amb protecció específica per a l'exercici de la seva activitat.

Sí, totes les activitats econòmiques estan subjectes a la responsabilitat mediambiental. Naturalment, comporten més risc aquelles activitats que disposen de dipòsits o conduccions de combustibles i altres substàncies perilloses, en especial els subterranis, les instal·lacions amb capacitat per generar incendis, grans magatzems, dipòsits de residus, etc.

És equivocat pensar que el risc més gran el generen les grans indústries. Les mitjanes o petites empreses tenen potencial per generar danys mediambientals la reparació dels quals tingui un cost superior a la seva capacitat econòmica.

Per què contractar l'assegurança de responsabilitat civil amb Plus Ultra Seguros?

Determinar la combinació de cobertures òptimes per transportar les mercaderies perilloses és un tema complex. Ens posem a la teva disposició per oferir-te l'ajuda d'un especialista en el tema.

Adaptabilitat

Ens entestem a conèixer millor els nostres clients per oferir-los els nostres productes més adaptats a les seves necessitats.

Atenció personalitzada

T'acompanyem en el teu dia a dia i t'ajudem a prendre les decisions asseguradores que més et convenen.

Els millors professionals

Un equip humà format per grans professionals, amb excel·lents coneixements, disposats a oferir-te el millor de si mateixos.