Seguro-construccion-todo-riesgo

Assegurances d'enginyeria

Assegurança tot risc construcció

Una protecció d'altura

En què consisteix l'Assegurança a tot risc construcció?

L'Assegurança a tot risc construcció Plus t'ofereix tota la protecció que necessites davant de pèrdues o danys a les obres que estiguis executant, tant si ets constructor, contractista, propietari o promotor d'obres.

Beneficis d'aquesta assegurança

Agents especialitzats

Disposem de personal qualificat i especialitzat en aquest tipus d'assegurances, amb l'objectiu d'oferir-te l'assessorament necessari perquè contractis l'assegurança que s'ajusti millor a les teves necessitats.

Àmplies garanties

Des dels riscos convencionals com incendis, fenòmens atmosfèrics o robatoris, fins als relacionats amb la construcció: els originats per errors de disseny o defecte en materials i mà d'obra i, en general, qualsevol causa accidental i imprevista.

Protecció completa

Garantim els danys soferts a les obres de construcció en curs, als treballs que ja s'han acabat, així com els dels materials a peu d'obra.

Seguro-construccion-todo-riesgo

Cobertures principals

Garantim els danys originats per incendi, explosió, caiguda d'un llamp, robatori i espoliació, caiguda d'aeronaus, xoc de vehicles i impactes.

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança està dirigida a constructors, contractistes i propietaris o promotors d'obres.

L'assegurança Tot risc construcció Plus garanteix la cobertura de les pèrdues o els danys soferts durant la construcció de l'obra assegurada. A Plus Ultra Seguros podràs assegurar una àmplia varietat d'obres, tant d'edificació com d'obra civil.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Atenció personalitzada

Flexibilitat

AIELT et permet fer aportacions periòdiques o extraordinàries i la possibilitat del rescat total de la teva inversió a partir del primer any.

Protecció completa