tr-construccion-montaje

Assegurança tot risc muntatge

Quan totes les peces encaixen

En què consisteix l'Assegurança tot risc muntatge?

L'Assegurança a tot risc de construcció i muntatge t'ofereix protecció davant pèrdues o danys que afectin la maquinària o planta industrial durant el seu muntatge, tant en treballs ja realitzats com en aquells que es trobin en curs.

Beneficis d'aquesta assegurança

Agents especialitzats

Amb personal especialitzat en assegurances de muntatge que t'assessorarà en la contractació perquè comptis amb la protecció més adequada per a la teva empresa.

Àmplies garanties

Des de riscos convencionals fins a propis del muntatge, com els que s'originen per defectes al material o la mà d'obra i, en general, qualsevol causa accidental.

Protecció completa

Per als danys soferts per la maquinària i la planta industrial durant el muntatge i els accidents ocorreguts durant les proves d'operació.

Todo-riesgo-montaje

Cobertures principals

Per riscos convencionals entenem incendi, explosió, caiguda d'un llamp, robatori i espoliació, caiguda d'aeronaus, xoc de vehicles i impactes.

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança està dirigida a muntadors, fabricants, i propietaris de maquinària industrial i de plantes industrials.

Per garantir la cobertura dels danys soferts per la maquinària i la planta industrial durant el procés de muntatge i proves, minimitzant així els efectes negatius que puguin ocasionar al funcionament del teu negoci.

Per què contractar l'Assegurança tot risc de muntatge amb Plus Ultra Seguros?

Perquè comptem amb una àmplia experiència asseguradora en aquest tipus d'assegurances i podem oferir-te una visió ampliada dels riscos potencials que hauries de protegir.

Atenció personalitzada

Estem convençuts que et mereixes un servei de qualitat i volem oferir-te una experiència positiva en cada interacció amb nosaltres, ens proposem conèixer-te una mica més en cada contacte i superar una vegada i una altra les teves expectatives.

Flexibilitat

A Plus Ultra Seguros sabem que cada construcció té característiques molt concretes. Per això, estudiem els teus projectes i t'oferim l'assegurança de muntatge amb les cobertures que millor s'ajusten al teu negoci.

Protecció completa

Desenvolupa la teva activitat de muntatge o construcció sabent que estàs protegit, gràcies a l'àmplia gamma de cobertures incloses en la teva assegurança de tot risc muntatge.