Assegurança-de-transport-mercaderies

Transport

Assegurança Transport carregadors

La teva inversió intacta

Què t'ofereix la nostra assegurança Transport carregadors?

Gràcies a la nostra assegurança Transport carregadors, gaudiràs de la protecció més completa d'una assegurança de càrrega per fer front als danys materials que puguin patir les teves mercaderies durant el seu transport per terra, mar o aire, tant en l'àmbit nacional com internacional.

Avantatges d'aquesta assegurança

L'assegurança Transport carregadors et proporciona tota la tranquil·litat que necessites durant els teus enviaments.

Suport professional

Comptem amb un equip de professionals especialitzats en l'atenció i l'assessorament en matèria de transport de mercaderies.

Cobertura internacional

T'oferim cobertura per a les teves mercaderies durant la seva distribució nacional, així com durant l'exportació o importació.

Qualsevol mitjà de transport

Una assegurança dissenyada per adaptar-se a qualsevol mitjà de transport, sigui per carretera, ferrocarril, mar o aire, i fins i tot multimodal.

Màxima personalització

Tria entre una àmplia gamma de cobertures per dissenyar l'assegurança a la mesura les teves necessitats segons les mercaderies que transportes.

Assegurança-transport-mercaderies

Cobertures de l'assegurança Transport carregadors

Queden coberts els danys soferts per la teva mercaderia sigui quin sigui l'origen de l'incendi o l'explosió, a excepció de la combustió espontània.

Cobertures opcionals

L'Institute Cargo Clause (A) és una cobertura opcional que garanteix la teva mercaderia en cas de mullades, vessaments, trencaments, extraviament o falta de paquets sencers o parcials, robatori, danys durant la càrrega i descàrrega, entre d'altres supòsits.

A més de les cobertures anteriors, en el cas del transport marítim, atorga cobertura contra qualsevol risc accidental de mar, llançament i arrossegament per onades i incendi i robatori en ports de transbord o destí.

Preguntes freqüents

La nostra assegurança Transport carregadors està destinada a tots els propietaris de mercaderies i carregadors que vulguin protegir els seus béns davant els possibles danys que puguin patir durant el transport, la càrrega i la descàrrega.

Ens adaptem a les teves necessitats, motiu pel qual t'oferim diferents modalitats perquè contractis la nostra assegurança Transport carregadors com a pòlissa anual per volum de facturació, pòlissa de viatge, flotant, regularitzable o per matrícules.

L'assegurança Transport carregadors ofereix la millor protecció a tot el món, excepte en països en conflicte bèl·lic o subjectes a restriccions comercials.

Per què contractar l'assegurança Transport carregadors?

Adaptabilitat

La nostra assegurança Transport carregadors et permet seleccionar les cobertures complementàries més adequades segons la protecció que esperis durant el seu transport.

Atenció personalitzada

Contractar la teva assegurança Transport carregadors serà molt senzill gràcies a la gestió dels nostres mediadors, que t'assessoraran en tot moment.

Els millors professionals

Posem a la teva disposició al nostre panell d'experts, perquè puguis consultar-los qualsevol dubte que tinguis.