Assegurança-de-transport-mercaderies

Transport

Assegurança per a transport de mercaderies

La teva inversió intacta

Què t'ofereix la nostra assegurança de transport?

Gràcies a la nostra assegurança per a transport de mercaderies, Carregadors, disposaràs de la protecció més completa per fer front als danys materials que puguin patir les teves mercaderies durant el transport per terra, mar o aire, tant en l'àmbit nacional com en l'internacional.

Avantatges d'aquesta assegurança

L'assegurança per a transport de mercaderies et proporciona tota la tranquil·litat que necessites durant els teus enviaments.

Suport professional

Comptem amb un equip de professionals especialitzats en l'atenció i l'assessorament en matèria de transport de mercaderies.

Cobertura internacional

T'oferim cobertura per a les teves mercaderies durant la seva distribució nacional, així com durant l'exportació o importació.

Qualsevol mitjà de transport

Una assegurança dissenyada per adaptar-se a qualsevol mitjà de transport, sigui per carretera, ferrocarril, mar o aire, i fins i tot multimodal.

Màxima personalització

Tria entre una àmplia gamma de cobertures per dissenyar l'assegurança a la mesura les teves necessitats segons les mercaderies que transportes.

Assegurança-transport-mercaderies

Cobertures principals

Queden coberts els danys soferts per la teva mercaderia sigui quin sigui l'origen de l'incendi o l'explosió, a excepció de la combustió espontània.

Cobertures opcionals

L'Institute Cargo Clause (A) és una cobertura opcional que garanteix la teva mercaderia en cas de mullades, vessaments, trencaments, extraviament o falta de paquets sencers o parcials, robatori, danys durant la càrrega i descàrrega, entre d'altres supòsits.

A més de les cobertures anteriors, en el cas del transport marítim, atorga cobertura contra qualsevol risc accidental de mar, llançament i arrossegament per onades i incendi i robatori en ports de transbord o destí.

Preguntes freqüents

La nostra Assegurança de mercaderies va adreçada a tots els propietaris de mercaderies i carregadors que vulguin protegir els seus béns davant dels possibles danys que puguin patir durant el transport, càrrega i descàrrega.

Ens adaptem a les teves necessitats, motiu pel qual t'oferim diferents modalitats perquè contractis la nostra Assegurança de mercaderies com a pòlissa anual per volum de facturació, pòlissa de viatge, flotant, regularitzable o per matrícules.

L'Assegurança de mercaderies ofereix la millor protecció en tot el món, llevat en casos de països en conflicte bèl·lic o subjectes a restriccions comercials.

Per què contractar l'Assegurança de transport de mercaderies amb Plus Ultra Seguros?

Adaptabilitat

La nostra assegurança de mercaderies et permet seleccionar les cobertures complementàries més adequades segons la protecció que esperes durant el seu transport.

Atenció personalitzada

Contractar la teva assegurança de transport de mercaderies serà molt senzill gràcies a la gestió dels nostres mediadors, que t'assessoraran en qualsevol moment.

Els millors professionals

Posem a la teva disposició al nostre panell d'experts, perquè puguis consultar-los qualsevol dubte que tinguis.