Assegurança-transportistes

Transport

Assegurança Transportistes

Solució completa i a mida

En què consisteix l'assegurança Transportistes?

La nostra assegurança Transportistes està dirigida a empreses de transport i logística i ofereix una protecció integral, amb cobertures de responsabilitat civil i danys a mercaderies transportades en un mateix contracte. Permet triar garanties que s'adaptin a la teva activitat, convertint-la en una assegurança de transports innovadora.

Avantatges d'aquesta assegurança

Solució única

És la solució adequada i completa per a tots els empresaris i professionals implicats en la logística i el transport de mercaderies.

A mida

T'oferim incloure la responsabilitat civil de la teva activitat i la cobertura de danys a les mercaderies en una mateixa pòlissa.

Assessorament especialitzat

Posem a la teva disposició un equip de professionals especialitzats per assessorar-te durant la contractació i per fer les gestions que necessitis.

Empresa-transport

Cobertures de l'assegurança

Garantim la responsabilitat contractual en cas que es produeixi un dany a la mercaderia transportada, tant en territori nacional com internacional, en compliment amb el que indica la Llei del contracte de transport terrestre de mercaderies (LCTTM) o el Conveni de transport de mercaderies per carretera (CMR), segons que correspongui.

Preguntes freqüents

La nostra assegurança Transportistes està pensada per als empresaris i professionals del transport de mercaderies i la logística que busquin una eina senzilla, completa i eficaç per assegurar la seva activitat.

Alguns dels col·lectius als quals s'adreça especialment aquesta assegurança són:

  • Transportistes
  • Comissionistes del transport
  • Professionals de la logística
  • Agents de transport multimodal: per carretera, fluvial, tren, aeri o marítim
  • Transitaris

Transportistes ofereix protecció a tot el món, llevat de països en conflicte bèl·lic o subjectes a restriccions comercials.

Segons les necessitats del teu negoci, pots optar per les garanties de responsabilitat civil contractual, les de danys materials o una combinació d'ambdues. A més, la flexibilitat d'aquesta assegurança t'ofereix la possibilitat de contractar qualsevol modalitat de pòlissa existent en el mercat: regularitzable anualment, trimestralment o mensualment, anual per matrícules, així com pòlisses senzilles o per viatge.

Per què contractar la nostra assegurança Transportistes?

Atenció personalitzada

Flexibilitat

Protecció completa