Assegurança-transportistes

Transport

Assegurança per a transportistes

Solució completa i a mida

En què consisteix l'Assegurança per a transportistes?

La nostra assegurança per a transportistes Integral Trans Plus està dirigida a les empreses de transport i logística, ja que ofereix una protecció integral amb cobertures de responsabilitat civil i danys a les mercaderies transportades al mateix contracte. Permet triar garanties que s'adaptin a la teva activitat, convertint-la en una assegurança de transports innovadora.

Beneficis d'aquesta assegurança

Solució única

És la solució adequada i completa per a tots els empresaris i professionals implicats en la logística i el transport de mercaderies.

A mida

T'oferim incloure la responsabilitat civil de la teva activitat i la cobertura de danys a les mercaderies conjuntament o de forma independent.

Assessorament especialitzat

Posem a la teva disposició un equip de professionals especialitzats per assessorar-te durant la contractació i per fer les gestions que necessitis.

Empresa-transport

Cobertures principals

Garantim la responsabilitat contractual en cas de produir-se un perjudici a un client com a conseqüència o no d'un dany material, tant en territori nacional com internacional, d'acord amb el compliment de la Llei del contracte de transport terrestre de mercaderies (LCTTM) o el Conveni de mercaderies per carretera (CMR), segons el que correspongui.

Preguntes freqüents

La nostra assegurança per a transportistes Integral trans Plus està pensada per a aquells empresaris i professionals del transport de mercaderies i la logística que busquen una eina senzilla, completa i eficaç per assegurar la seva activitat.

Alguns dels col·lectius als quals s'adreça especialment aquesta assegurança són:

  • Transportistes
  • Comissionistes del transport
  • Professionals de la logística
  • Agents de transport multimodal: per carretera, fluvial, tren, aeri o marítim
  • Transitaris

Integral trans Plus ofereix protecció en tot el món, llevat de països en conflicte bèl·lic o subjectes a restriccions comercials.

Segons les necessitats del teu negoci, pots optar per les garanties de responsabilitat civil, les de danys materials o ambdues. A més, la flexibilitat d'aquesta assegurança t'ofereix la possibilitat de contractar qualsevol modalitat de pòlissa existent en el mercat: regularitzable anualment, trimestralment o mensualment, així com també pòlisses senzilles o per viatge.

Per què contractar l'Assegurança per a transportistes amb Plus Ultra Seguros?

Atenció personalitzada

Flexibilitat

Protecció completa