Accidents col·lectius

Accidents

Assegurança d'accidents per a col·lectius

La importància d'anticipar-se

En què consisteix l'Assegurança d'accidents per a col·lectius?

Les nostres Assegurances d'accidents col·lectius estan adreçades a tots aquells col·lectius, com empleats d'una empresa, associats d'un gremi o sector, estudiants d'un centre d'ensenyament i similars, que busquen les millors condicions per als seus integrants, el màxim suport en cas d'accident i suport econòmic per a les seves famílies.

Avantatges d'aquesta assegurança

Assessorament especialitzat

T'oferirem solucions específiques i adaptades al teu col·lectiu, gràcies a l'assessorament de la nostra xarxa de professionals especialitzats.

Imprescindible en una empresa

Perquè són el motor de la teva empresa, protegeix els teus empleats i els seus familiars davant les conseqüències econòmiques d'un accident o defunció.

Adaptats a convenis

T'oferim una solució específica que s'adapta als acords interns de la teva empresa i, al seu torn, compleix amb el conveni laboral corresponent.

També per a viatges

Posem a la teva disposició l'Assegurança obligatòria per a viatges en el cas que la teva empresa es dediqui al transport públic de passatgers.

Accidents-col·lectius

Cobertures de l'assegurança

Amb Accidents col·lectius garantim una indemnització en cas de defunció d'algun dels assegurats per accident o per les seqüeles directes que se'n derivin en els 24 mesos següents. Aquesta garantia també inclou un avançament econòmic als beneficiaris de fins a 1.200 euros per a despeses de sepeli i similars, sense necessitat de cap justificació.

Modalitats d'aquesta assegurança

La nostra Assegurança d'accidents col·lectius t'ofereix una gran flexibilitat en les cobertures, ja que es pot optar per cobertura durant les 24 hores del dia, o bé per a accidents durant la jornada laboral, inclòs in itinere. En qualsevol de les dues modalitats, la cobertura s'aplica en tot el món, excepte en països en situació de conflicte. 

Queden inclosos dins aquesta assegurança els accidents causats per: 

  •          La conducció de motocicletes de cilindrada igual o inferior a 125 c.c.
  •          Accident com a passatger en un mitjà de transport públic
  •          La pràctica de determinades activitats esportives com a aficionat i d'oci
  •          La caiguda d'un llamp i altres danys elèctrics, així com incendi i cremades
  •          Congelació, congestió, insolació i les conseqüències derivades d'un accident garantit
  •          Derivats d'esdeveniments extraordinaris emparats pel Consorci de Compensació d'Assegurances

Preguntes freqüents

La contractació d'una Assegurança d'accidents col·lectiva et permet oferir un benefici extra als teus treballadors, premiant la seva dedicació i oferint-los empara a ells i a les seves famílies en cas de patir un accident.

Gràcies a aquesta assegurança, a més, no cal que responguis amb el patrimoni de la teva empresa per gestionar aquestes despeses.

Finalment, un altre dels avantatges d'aquesta assegurança és la consideració de les primes pagades com a despesa deduïble per a la teva empresa i com a rendiment del treball en espècie per als teus treballadors.

És un producte idoni per complementar les necessitats de protecció, tant en l'àmbit professional com en el familiar.

Està orientat, per tant, a col·lectius familiars, col·lectius d'empresa, centres d'ensenyament o a qualsevol altre col·lectiu de persones.

Atès que cada persona tenim una situació familiar, financera i professional diferent, les necessitats d'assegurament per mantenir un nivell de vida el més semblant possible en cas d'accident són també diferents. Les assegurances individuals d'accidents ens ofereixen diverses modalitats per protegir tots els àmbits de la vida privada, des de viatges i desplaçaments, fins a simples pràctiques esportives.

A més, aquests productes ofereixen la possibilitat d'ampliar l'assegurança amb una sèrie de garanties complementàries que permeten personalitzar la pòlissa.

Per la seva part, les assegurances col·lectives d'accident estan pensades per protegir els treballadors d'una empresa, i millorar així la relació entre treballador-empresa, i garantir la viabilitat del negoci malgrat els imprevistos. Igual que succeeix amb les assegurances individuals, existeixen diferents modalitats per adaptar-se a cada sector.

Per què contractar una assegurança d'accidents amb Plus Ultra Seguros?

Adaptabilitat

En funció dels interessos i necessitats de la teva empresa, t'oferim diferents modalitats d'assegurança, perquè triïs la que millor s'adapta.

Atenció personalitzada

Posem a la teva disposició tot el coneixement i l'ajuda dels millors professionals, per assessorar-te i ajudar-te en les teves decisions asseguradores.

Protecció completa

A més de les diferents cobertures que s'inclouen en els nostres productes, podràs ampliar el teu nivell de protecció triant una altra sèrie de garanties complementàries.