Accidents col·lectius

Accidents

Assegurança d'accidents per a col·lectius

La importància d'anticipar-se

En què consisteix l'Assegurança d'accidents per a col·lectius?

La nostra Assegurança d'accidents col·lectius recull les diferents modalitats de contractació que poden sorgir quan es contracten diferents col·lectius units al prenedor per un vincle comú (autònoms, membres de col·lectius professionals, assegurances escolars, cursos de formació, associacions i voluntaris, assistents a un esdeveniment, usuaris de determinades instal·lacions, activitats d'oci, etc.).


En aquest producte també pot s'hi poden incloure assalariats d'una empresa, sempre que l'assegurança no estigui subjecte a convenis. En aquest cas, es pot accedir a la seva informació a l'apartat específic.

Avantatges d'aquesta assegurança

Assessorament especialitzat

T'oferirem solucions específiques i adaptades al teu col·lectiu, gràcies a l'assessorament de la nostra xarxa de professionals especialitzats.

Adaptats a cada necessitat

S'han recollit les particularitats de cada col·lectiu, adequant el producte a les necessitats reals que té cadascun i proposant diferents condicions d'assegurament.

Simplicitat en la contractació

Segons el tipus de col·lectiu, es permet que els assegurats puguin ser innominats. A més, per fer-ho tot més senzill, només se sol·licita la informació que és estrictament necessària.

Accidents-col·lectius

Cobertures de l'assegurança

Amb Accidents col·lectius, garantim una indemnització com a conseqüència de la defunció de l'assegurat per causa directa d'un accident.

Els beneficiaris d'aquesta assegurança, a més, poden rebre un avançament econòmic per fer front a les despeses derivades de la defunció com, per exemple, el sepeli. La quantitat d'aquest avançament s'indica a les condicions particulars de la pòlissa.

Modalitats d'aquesta assegurança

La nostra Assegurança d'accidents col·lectius t'ofereix una gran flexibilitat en les cobertures. En funció de la modalitat escollida, ja que es pot optar per cobertura durant les 24 hores del dia, durant l'activitat laboral o mentre es fa l'activitat, entre altres.

Preguntes freqüents

És un producte idoni per generar tranquil·litat al contractant de l'assegurança, tant davant d'accidents que puguin tenir els assegurats o membres dependents del prenedor o que siguin responsabilitat d'aquest, com dels que puguin patir els visitants d'un determinat acte. Dins d'aquests últims podem destacar els usuaris d'instal·lacions, visitants a actes culturals o artístics o el públic assistent a una festa popular, entre altres.

En les assegurances individuals, cada persona tenim una situació familiar, financera i professional diferent, i les necessitats d'assegurament per mantenir un nivell de vida el més semblant possible en cas d'accident són també diferents.

Les assegurances individuals d'accidents ens ofereixen diverses modalitats per protegir tots els àmbits de la vida privada, des de viatges i desplaçaments fins a simples pràctiques esportives.

A més, aquests productes ofereixen la possibilitat d'ampliar l'assegurança amb una sèrie de garanties complementàries que permeten personalitzar la pòlissa.

Per part seva, les assegurances col·lectives d'accident estan pensades per protegir els membres d'un col·lectiu davant d'imprevistos comuns que poden sorgir durant la realització d'una activitat determinada.

Per què contractar una assegurança d'accidents amb Plus Ultra Seguros?

Adaptabilitat

En funció dels interessos i necessitats de la teva empresa, t'oferim diferents modalitats d'assegurança, perquè triïs la que millor s'adapta.

Atenció personalitzada

Posem a la teva disposició tot el coneixement i l'ajuda dels millors professionals, per assessorar-te i ajudar-te en les teves decisions asseguradores.

Protecció completa

A més de les diferents cobertures que s'inclouen en els nostres productes, podràs ampliar el teu nivell de protecció triant una altra sèrie de garanties complementàries.