Assegurances agràries combinades

Assegurances agràries

Veritables especialistes en el teu sector

En què consisteix la nostra assegurança agrària?

Les assegurances agràries posen a la teva disposició una àmplia varietat d'assegurances dissenyades específicament per a les activitats realitzades en el camp i els riscos que poden afectar les explotacions agrícoles i ramaderes. Amb les assegurances agràries protegiràs el teu negoci i asseguraràs el seu futur.

Quins són els avantatges de les assegurances agràries?

Són molts els riscos que poden afectar les empreses agropecuàries i per això, les nostres assegurances agràries tenen nombrosos beneficis.

Assegurances adaptades

Des d'assegurances que engloben totes les cobertures, com les assegurances agràries multiriscos, fins a les més específiques per a la teva activitat, com els de cellers o almàsseres.

Cobertures completes

Podràs incloure en les teves assegurances agràries cobertures per als danys que puguin patir les instal·lacions, el teu habitatge, el bestiar, les collites i fins i tot la responsabilitat civil de la teva activitat.

Sempre en marxa

Perquè sabem que l'activitat en el camp mai no s'atura, les nostres assegurances agràries inclouen cobertures de robatori, avaria de maquinària o pèrdua de beneficis, perquè res no freni el teu negoci.

Preguntes freqüents

Les activitats desenvolupades en el sector agrari estan molt exposades i, per tant, poden patir perjudicis per diferents motius, com ara fenòmens naturals, malalties o accidents que, moltes vegades, no poden preveure's. Per evitar que aquests esdeveniments tinguin un impacte negatiu en el negoci, contractar una assegurança agrària amb les cobertures adequades és la millor solució per garantir la seva continuïtat. 

Els nostres mediadors estan especialitzats a informar-te dels productes i cobertures que necessitis per al desenvolupament del teu negoci. Per això et recomanem que, si vols contractar una assegurança agrària, et posis en contacte amb la teva oficina més pròxima o el teu mediador i et facilitarem tota la informació que cerques. 

Per què contractar una assegurança agrària amb Plus Ultra?

Tenim una gran experiència en les assegurances agràries i t'oferim productes amb un alt estàndard de qualitat i l'assessorament dels millors professionals.

Experiència en el sector

Plus Ultra Seguros manté un alt compromís amb el sector agrari i ha creat solucions específiques per a les seves necessitats, actualitzant-les i ampliant-les durant els anys.

Equip professional

Els nostres mediadors i professionals coneixen tots els detalls de les assegurances agràries i estan en contacte permanent amb els clients per oferir-los el millor assessorament.

Flexibilitat

Les assegurances agràries de Plus Ultra inclouen diferents cobertures complementàries perquè cada client adapti la seva pòlissa a les característiques de la seva explotació, cultiu, ramaderia o activitat agropecuària en general.