Assegurances agràries combinades

Assegurances agràries

Assegurança Agrària

Pensats per al teu sector

En què consisteix l'assegurança Agrària?

L'assegurança Agrària compta amb el suport i l'especialització del Sistema Espanyol d'Assegurances Agràries i proporciona una àmplia varietat de cobertures davant els diferents riscos de l'activitat agropecuària.

Avantatges d'aquesta assegurança

L'assegurança Agrària t'ofereix solucions per a tota mena de cultius i ramaderies i compta amb nombrosos avantatges.

Tranquil·litat

Protecció adaptada a les necessitats de diferents activitats al medi rural, amb una assegurança específica per a cada tipus de collita, bestiar o explotació.

Àmplies cobertures

Ofereix una àmplia varietat de cobertures incloses al sistema d'assegurances agràries combinades i inclou plans específics que es revisen i s'actualitzen cada any.

Agilitat

La contractació resulta àgil i senzilla ja que tenim una estructura interna d'assessors amb formació especialitzada en el sector agrari.

Subvencions

Les assegurances agràries combinades compten amb importants subvencions estatals i també de les administracions autonòmiques.

Seguros-agrarios

Cobertures

Garantim els danys soferts pels cultius assegurats a causa de pedra, vent huracanat, gelada, inundació i sequera. A més, estaran protegits tant a la producció, com a la plantació i a les instal·lacions. Aquestes cobertures incloses en l'assegurança Agrària s'aplicaran i ajustaran en funció del tipus de collita que s'asseguri. En línies generals:

 • Producció: cobrim els riscos de pedra, gelades, riscos excepcionals com fauna silvestre, pluges torrencials, vents huracanats i la resta d'adversitats climàtiques
 • Plantació: inclou la mort de l'arbre, així com la pèrdua de la collita de l'any següent
 • En instal·lacions: cobrim qualsevol risc climàtic no controlable per l'agricultor

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança està adreçada a tots els professionals del sector agrari que vulguin disposar de protecció davant els danys accidentals o per qüestions meteorològiques que afectin directament la seva explotació. S'adapten a qualsevol perfil relacionat amb el sector, com grans explotacions agropecuàries, petites i mitjanes empreses, autònoms ramaders o agricultors i similars.

Totes les que estan relacionades amb el sector de producció agrícola, agropecuària, forestal i aqüícola.

El sistema de l'assegurança agrària funciona com una estructura estatal d'assegurances agràries per proporcionar la millor cobertura possible. Les principals institucions que el conformen són:

 • L'Estat, a través de l'Entitat Estatal d'Assegurances Agràries (ENESA), la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions (DGSFP) i el Consorci de Compensació d'Assegurances (CCS)
 • Les comunitats autònomes, que complementen les subvencions de la contractació d'assegurances agràries
 • Les Organitzacions Professionals Agràries que representen els agricultors i ramaders
 • Les Entitats Asseguradores, que s'agrupen en assegurança Agrària

El sistema d'assegurances agràries és un dels més evolucionats del món i ofereix múltiples avantatges, alguns dels quals són:

 • Una compensació equivalent a la combinació del dany econòmic sofert i el nivell de cobertura contractat
 • Les indemnitzacions es perceben en un termini inferior a 60 dies des de la recol·lecció o des del final de les garanties
 • Permet mantenir el nivell de renda, per la qual cosa la continuïtat de l'explotació és possible
 • La seva solvència financera es veu reforçada davant tant d'institucions financeres com de particulars

Per què contractar la nostra assegurança Agrària?

A Plus Ultra Seguros som especialistes a oferir les millors cobertures per als riscos agrícoles i ramaders, i amb la nostra experiència et donarem el millor assessorament.

Adaptabilitat

Adaptem la nostra oferta al tipus de cultiu, bestiar, explotació o activitat agropecuària, amb les cobertures més importants perquè el teu negoci estigui protegit.

Atenció personalitzada

Perquè cada negoci agrari és únic, tindrem en compte les característiques de la teva activitat i la seva ubicació per oferir-te una atenció pròxima i personalitzada.

Els millors professionals

Fa molts anys que Plus Ultra Seguros col·labora amb el sistema agrari espanyol i els nostres professionals coneixen totes les cobertures i assegurances per assessorar-te.