RC per a activitats agràries

Assegurances agràries

Assegurança Responsabilitat activitats agràries

Responsabilitat durant totes les estacions

En què consisteix l'assegurança Responsabilitat civil activitats agràries?

Si desenvolupes una activitat personal o professional en el medi agrari, gaudiràs del millor suport gràcies a la nostra assegurança Responsabilitat civil activitats agràries. Amb aquesta assegurança específica tindràs la tranquil·litat que respondrem per tu si passa alguna cosa.

Beneficis d'aquesta assegurança

Tranquil·litat

Amb l'assegurança Responsabilitat civil activitats agràries garantim protecció adaptada a les teves necessitats perquè puguis desenvolupar amb èxit la teva activitat en el medi rural.

Àmplies cobertures

T'oferim àmplies cobertures en responsabilitat civil que s'adapten perfectament a allò que busques.

Tot el que cal per a la teva defensa

Ens encarreguem de gestionar la teva defensa en processos judicials i de les despeses derivades.

Agilitat i assessorament

Rep, de la mà dels nostres especialistes en assegurances agràries, assessorament per contractar l'assegurança que s'adapti millor a les necessitats de l'activitat agrària que desenvolupes.

RC-agraria

Cobertures principals

Aquesta cobertura et protegeix davant les conseqüències derivades dels danys personals, materials i perjudicis directes causats a tercers durant l'exercici de l'activitat assegurada.

Preguntes freqüents

L'assegurança Responsabilitat civil activitats agràries va dirigida als empresaris agraris i als treballadors independents del sector que vulguin disposar d'una protecció de responsabilitat civil específica per a l'activitat que exerceixen.

L'assegurança Responsabilitat civil activitats agràries per a autònoms ofereix protecció per a activitats com ara explotacions agropecuàries, caça, instal·lacions auxiliars agràries, agroturisme, indústries, maquinàries, cooperatives, immobles, cavalls d'esbarjo, comunitats de regants, fires, exposicions i similars.

Només has de consultar un dels nostres mediadors o assessors especialitzats en assegurances agràries. Després d'estudiar el teu cas, t'assessoraran perquè contractis les cobertures opcionals que s'adaptin millor a tu.

Per què contractar la nostra assegurança Responsabilitat civil activitats agràries?

Atenció personalitzada

Els millors professionals

Personalitzat