Almàssera

Assegurances agràries

Assegurança per a almàsseres

La qualitat que exigeixes

En què consisteix l'Assegurança per a almàsseres?

L'assegurança per a almàsseres, Almàssera Plus, t'ofereix protecció específica per al sector agropecuari i, més concretament, per a les instal·lacions d'elaboració d'oli i aquelles dedicades a l'amaniment i envasament d'oliva de taula.

Beneficis d'aquesta assegurança

Cuidem del teu negoci

La nostra assegurança t'ofereix àmplies cobertures per protegir tant les instal·lacions de la teva almàssera com les mercaderies que hi elabores.

Àmplies cobertures

Podràs assegurar el teu negoci davant les eventualitats que interrompin la teva producció, i incloure la cobertura de responsabilitat civil específica per a la teva activitat.

Extensions a mida

Posem també a la teva disposició diverses cobertures complementàries perquè adaptis aquesta assegurança a les necessitats de la teva almàssera.

Almàssera

Cobertures principals

Aquesta cobertura garanteix els danys materials directes ocasionats per foc, explosió i caiguda de llamp en els béns assegurats. En cas d'incendi, inclou a més les despeses que puguin produir-se per les mesures empleades per extingir i impedir-ne la propagació.

Més cobertures opcionals

Aquesta cobertura opcional cobreix els danys materials causats als aparells i maquinària elèctrica i electrònica a conseqüència de corrents anòmals produïts per l'electricitat o per la caiguda d'un llamp.

Preguntes freqüents

L'Assegurança d'almàssera va dirigida a les persones amb un negoci que consisteixi en l'elaboració i envasament d'oli o en l'amaniment i envasament d'olives de taula.

Aquesta assegurança garanteix la cobertura dels danys ocasionats al negoci. D'aquesta manera, es minimitza l'impacte que aquest tipus d'imprevistos puguin ocasionar al correcte funcionament de la teva activitat.

L'assegurança d'almàssera considera continent als béns estructurals de l'almàssera, que van des dels elements de construcció del mateix edifici, fins a les zones enjardinades de l'exterior. També entren en aquest rang les instal·lacions fixes de subministraments com els tendals o rètols exteriors.


El contingut, per part seva, inclou els béns que són a l'interior de la teva almàssera. Inclou, per exemple, la maquinària, les existències tant de primera matèria com de producte acabat, obres d'art, en cas d'haver-n'hi, fins i tot si pertanyen a terceres persones.  

Per què contractar l'Assegurança agrària amb Plus Ultra Seguros?

Adaptabilitat

Atenció personalitzada

Revaloració automàtica