Assegurança-vehicles-empresa

Vehicles d'empresa

Assegurança per a vehicles d'empresa

Per arribar al teu destí

En què consisteix l'assegurança de vehicles per a empresa?

Posem a la teva disposició la millor solució per assegurar els teus vehicles d'empresa gràcies a les nostres assegurances, que inclouen des de cobertures essencials, com la responsabilitat civil obligatòria, fins a completes garanties davant els danys que puguin patir els vehicles que utilitzi la teva empresa o negoci.

Avantatges d'aquesta assegurança

100% adaptat

T'oferim solucions adaptades per al teu vehicle, ja siguis autònom o empresa, amb flexibilitat per escollir les garanties que necessites.

Cobertures completes

Comptaràs amb una gran varietat de garanties adequades per als teus vehicles, com ara danys a tercers, accidents del conductor o l'assistència en viatge més completa.

Assessorament especialitzat

Perquè sabem que el teu temps és molt valuós, els nostres mediadors i professionals t'ajudaran a configurar l'assegurança que cerques de manera àgil i senzilla.

Vehicles-d'empresa

Cobertures per a turismes, monovolums, tot terreny i derivats

Et garantim el pagament de les possibles indemnitzacions derivades d'un accident de trànsit, la teva defensa legal i la reclamació de danys que poden causar-te a tu i al teu vehicle.

Cobertures per a altres vehicles

Garanteix el pagament de les possibles indemnitzacions derivades d'un accident de circulació marcades per la llei, per danys ocasionats a tercers

Preguntes freqüents

La nostra assegurança de vehicles d'empresa va dirigida a empreses i negocis que busquin les millors garanties i cobertures per als vehicles de la seva propietat, gràcies a solucions completament adaptades a les seves necessitats.

Les assegurances es poden contractar de manera particular o com a empresa. La diferència ve marcada pel propietari del vehicle i per l'ús que en faci. Són molts els tipus de vehicles que poden encaixar en aquesta categoria, des de turismes d'empleats o directius, fins a furgonetes de repartiment o camions. Per aquest motiu, et recomanem que et posis en contacte amb els nostres mediadors per rebre una proposta adaptada al teu vehicle i les necessitats de la teva activitat o negoci.

I si la teva empresa disposa d'una flota de vehicles, posem a la teva disposició la nostra assegurança específica per a flotes.

Per què contractar l'assegurança de vehicles d'empresa amb Plus Ultra Seguros?

Assistència en viatge des del km 0

Estem al teu costat perquè rebis assistència en carretera des de la porta de la teva oficina o del teu domicili.

Els millors professionals

Tota mena d'experts: mediadors, atenció telefònica, pèrits, tallers, treballant amb l'objectiu de donar-te el gran servei que mereixes.

Personalitzada

Contracta l'assegurança de vehicles d'empresa que el teu negoci necessita, amb les cobertures i serveis que millor s'adaptin.