Salut reemborsament per a col·lectius

Salut reemborsament per a col·lectius

La seva salut i molt més

Què t'ofereix la nostra assegurança?

L'assegurança Salut reemborsament per a col·lectius proporciona la millor assistència sanitària mèdica, quirúrgica i hospitalària per a col·lectius, com poden ser empleats d'una empresa, associacions, gremis o similars. Amb aquesta assegurança, podreu triar professionals dins del nostre quadre mèdic sense cap cost, o escollir metges i centres hospitalaris lliurement rebent posteriorment el reemborsament de les despeses, segons els límits fixats en cada producte.

Beneficis d'aquesta assegurança

Cobertura àmplia

Proporcionem cobertura mèdica en qualsevol part del món i amb llibertat d'elecció del professional sanitari.

Agilitat de gestió

Gràcies a la nostra gestió àgil i eficaç, tant a l'hora d'obtenir autoritzacions en un màxim de 2 hores, com per al reemborsament de despeses en 48 hores.

Els millors professionals

També podreu comptar amb el nostre complet quadre mèdic, amb els millors professionals i centres de prestigi, i els tractaments més innovadors.

Salut reemborsament per a col·lectius

Cobertures principals

Inclou medicina primària, servei d'ambulàncies i d'ATS, urgències domiciliàries i procediments diagnòstics.

Modalitats

T'oferim totes les garanties del nostre quadre mèdic sense fer cap desemborsament. A més, els membres del col·lectiu assegurats tindreu l'opció de triar metge a tot el món, obtenint un reemborsament del 90% en territori nacional i del 80% a l'estranger. El capital màxim assegurat és de 45.541 euros anuals.

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança està pensada per a aquells col·lectius de persones, com poden ser treballadors d'una empresa, associacions, gremis professionals o similars, que vulguin disposar d'una assegurança mèdica de qualitat a la seva mida. Per a les empreses i negocis pot suposar una mesura amb la qual cuidar i incentivar els seus treballadors.

Salut reemborsament per a col·lectius compta amb tres productes perquè triïs el que millor s'adapti a les teves necessitats:

  • Reemborsament Pla Elit
  • Reemborsament Plus
  • Reemborsament Plus 600.000

Sí, Salut reemborsament per a col·lectius és una assegurança mèdica flexible que et permet contractar garanties addicionals perquè completis l'assegurança a la teva mida.

Per què escollir Plus Ultra Seguros?

Despeses cobertes

Pediatre i ginecòleg

Els centres mèdics més avançats