Tot-risc-empresa

Assegurances per a empreses

Tot el que necessites per a la teva empresa

De què tracten les assegurances per a empreses?

Amb les nostres assegurances per a empreses protegiràs el teu negoci, sigui quina sigui la teva activitat, davant els imprevistos del dia a dia. T'oferim assegurances per a empreses completes, flexibles i adaptables a les característiques i necessitats del teu negoci.

Quins són els avantatges d'aquestes assegurances?

Si busques la millor assegurança per a la teva empresa, amb Plus Ultra Seguros gaudiràs de grans beneficis, serveis i cobertures quan la contractis.

Complets

T'oferim les cobertures més importants, basades en la nostra experiència, perquè la teva activitat estigui protegida de principi a fi.

Flexibles

Posem a la teva disposició una sèrie de garanties addicionals perquè completis la teva assegurança amb aquelles que consideris necessàries per a les característiques del teu negoci.

Adaptables

No importa el sector en què desenvolupis la teva activitat ni la mida de la teva empresa, ja que tenim solucions asseguradores adaptades a cada cas.

Preguntes freqüents

Les assegurances per a empreses s'utilitzen per protegir el negoci davant d'eventuals imprevistos que puguin afectar la seva activitat, posant especial atenció a aquells que tenen més probabilitats d'ocórrer per a, d'aquesta manera, comptar amb la protecció necessària davant d'aquest succés i que l'activitat empresarial es vegi afectada el menys possible.

Tenint en compte les múltiples variables que necessiten ser avaluades per determinar quina és l'assegurança per a empreses òptima en cada cas, és important assessorar-se amb un expert en la matèria, que ens ajudi a prendre la millor decisió possible i contractar així el que realment busquem.

Una assegurança d'empresa pot ser contractada per cobrir molts aspectes del negoci, des de l'incendi o el robatori, passant per la pèrdua de mercaderies o l'avaria de maquinària. Fins i tot és possible que el que es pretengui cobrir siguin les possibles reclamacions davant els danys produïts enfront de tercers, en el desenvolupament de l'activitat empresarial.

Els tipus d'assegurances d'empresa i els nivells de cobertura solen estar determinats pel tipus d'empresa que es pretén protegir i l'activitat que es desenvolupa, i poden incloure totes o algunes de les cobertures necessàries per cobrir aquests o altres supòsits, de manera que, a causa de la seva potencial complexitat, és recomanable assessorar-se amb un expert en la matèria.

Per què contractar assegurances per a empreses amb Plus Ultra Seguros?

Perquè la nostra experiència acumulada ens permet oferir-te la protecció més adequada per a la teva empresa.

Àmplia gamma de cobertures

T'oferim una àmplia gamma de cobertures, personalitzades per al teu negoci i amb l'assessorament dels nostres millors professionals, perquè tu dediquis totes les teves energies a la gestió del teu negoci.

Màxima informació

Ens comprometem a oferir-te informació periòdica, útil i de rellevància per a tu i el teu negoci, amb l'assessorament constant dels nostres experts en assegurances per a empreses.

Serveis exclusius

Amb les nostres assegurances per a empreses disposaràs d'una sèrie de serveis exclusius, per ajudar-te amb la gestió del teu negoci i que la teva experiència amb nosaltres sigui encara més bona.