Tot-risc-empresa

Assegurances per a empreses

Assegurança Tot risc danys materials

Sumem a la teva empresa

En què consisteix l'assegurança Tot risc danys materials?

L'assegurança Tot risc danys materials és una solució integral dissenyada per a grans empreses, amb la qual disposaràs de protecció per a tota mena de riscos, amb cobertures tant per als danys soferts pel local com pel contingut de les teves instal·lacions i mercaderies.

Avantatges d'aquesta assegurança

Amb la nostra assegurança Tot risc danys materials, disposaràs d'una protecció global, que inclou un ampli ventall de cobertures que es pot millorar amb la inclusió d'altres garanties addicionals.

Assessorament específic

Comptem amb professionals qualificats per proporcionar-te l'assessorament especialitzat en el funcionament i les necessitats de les grans empreses.

Protecció total

Les garanties d'aquesta assegurança cobreixen des dels danys materials que afectin la teva empresa fins al robatori i l'avaria de maquinària.

Flexibilitat

Aquesta assegurança et proporciona una gran flexibilitat de contractació perquè triïs si vols protegir l'edificació, el mobiliari, la maquinària, les existències o tots els elements en conjunt. També pots declarar multisituacions, en cas necessari.

multirriesgo-empresa-todoriesgo

Cobertures

La garantia principal de l'assegurança Tot risc danys materials, de contractació obligada, t'ofereix protecció davant de qualsevol dany material sofert pels béns de la teva empresa a conseqüència de fets sobtats, accidentals i imprevistos que no estiguin exclosos del contracte de l'assegurança de forma específica.

Entre d'altres, t'indemnitzem pels danys que un incendi pugui provocar en les teves instal·lacions, així com la pèrdua de béns, les despeses derivades de les mesures adoptades per a l'extinció o per evitar-ne la propagació.

També s'hi inclouen els costos de transportar els teus béns per salvaguardar-los en cas de sinistre, i en cas que pateixin danys o desapareguin també estarien coberts. A més, cobrim els honoraris d'arquitectes, enginyers, inspectors i altres professionals que hagin estat necessaris per a la reparació o reconstrucció dels béns danyats.

Tot això segons els béns i capitals declarats en el moment de la contractació de la pòlissa.

Més cobertures opcionals

Com a conseqüència de corrents anormals o curtcircuits l'origen dels quals sigui extern al risc assegurat (caiguda de llamp, electricitat subministrada per la companyia elèctrica o altres), ocasionats a les instal·lacions elèctriques, sempre que estiguin assegurats el capital de continent i la maquinària, ordinadors i aparells elèctrics i/o electrònics i que estigui assegurat el capital de maquinària, mobiliari i instal·lacions.

Preguntes freqüents

Aquesta assegurança està dirigida a les grans empreses que volen obtenir la màxima protecció per al seu negoci i necessiten flexibilitat per seleccionar els capitals i les cobertures que s'adaptin millor a les seves característiques i activitats.

Podràs escollir entre assegurar el continent, el contingut o totes dues opcions.

Es considera continent el conjunt de construccions principals o annexes, les instal·lacions fixes de serveis (com ara aigua, gas, calefacció o electricitat, entre altres), els elements fixos integrats, com ara portes, finestres i tancaments, i les instal·lacions exteriors, sempre que estiguin incloses en el recinte de l'empresa.

Com a contingut, podràs assegurar el mobiliari, la maquinària i instal·lacions pròpies de la teva activitat, així com declarar existències, tant de capital fix com flotant.

Sí. Tot risc danys materials inclou aquesta modalitat, que està pensada per a les empreses que es troben en un edifici en qualitat d'arrendataris i volen protegir les obres de reforma, condicionament i decoració que hi han fet.

Per què contractar la nostra assegurança Tot risc danys materials?

Atenció personalitzada

Perquè cada client és únic, t'oferim el servei més pròxim i adaptat a les teves circumstàncies particulars.

Els millors professionals

Posem a la teva mà l'assessorament dels nostres professionals en assegurances per a empreses, perquè puguis aprofitar tots els seus coneixements i experiència.

Revaloració automàtica

La teva assegurança Tot risc danys materials sempre estarà actualitzada, ja que t'oferim la possibilitat d'incloure-hi la revaloració automàtica de capitals, perquè no t'hagis de despreocupar de res.