Assegurança d'incendi per a empreses

Assegurances per a empreses

Assegurança d'incendi

El teu complement a la prevenció

Què t'ofereix la nostra assegurança d'incendi?

L'assegurança contra incendis t'ofereix una cobertura molt específica i necessària en molts casos i activitats, i amb la qual pots tenir els béns assegurats en cas que es produeixi danys per l'acció directa del foc. Amb la nostra assegurança Incendis Plus, tindràs a més protecció davant els perjudicis causats per la caiguda d'un llamp o a causa d'una explosió.

Quins són els avantatges d'aquesta assegurança?

Contractar una Assegurança d'incendi té avantatges importants per protegir la teva activitat comercial.

Cobertura completa

L'Assegurança d'incendis inclou en una pòlissa tots els danys relacionats amb el foc, tant els directes en les teves pertinences com els causats per les mesures preses per extingir-lo.

Garanties addicionals

És una assegurança específica que podràs necessitar per a determinades activitats i negocis i que, a més, podràs complementar amb cobertures addicionals a les d'incendi, explosió i caiguda de llamp.

Assessorament en prevenció

Plus Ultra Seguros t'ofereix assessorament professional exclusiu en matèria de prevenció i protecció antiincendis per al teu negoci, establiment o instal·lació.

Assegurança d'incendi per a empreses

Cobertures de l'assegurança d'incendis

Amb aquesta cobertura queden garantits els danys i les pèrdues materials causats en els teus béns per l'acció directa del foc com a conseqüència d'un incendi, tant si és fortuït com provocat per un estrany, un error o un accident.

En la teva Assegurança d'incendi hi pots incloure tant les instal·lacions fixes, com per exemple les del local, nau o oficina, com també els diferents béns que continguin, entre els quals hi pot haver el mobiliari particular, el destinat al teu negoci o les existències.

Preguntes freqüents

Per saber el preu de l'assegurança d'incendi, s'han de tenir en compte diversos aspectes importants, com ara l'activitat realitzada en l'establiment, la seva ubicació, les característiques constructives, les seves mesures de seguretat antiincendis o la presència de productes inflamables, així com el valor dels béns que s'asseguraran. 

Les cobertures de la nostra assegurança d'incendi, Incendios Plus, poden incloure protecció per a béns com el mobiliari particular o industrial, la maquinària, les mercaderies i existències, etc. Per això, per contractar l'assegurança cal fer un inventari actualitzat del valor de tots aquests elements. Els nostres mediadors estan especialitzats a orientar i adequar cada pòlissa a les necessitats dels clients. 

El foc és una de les causes principals dels sinistres més greus i produeix els danys més costosos en empreses, llars i negocis. Per aquest motiu, és habitual que, per normativa legal per exercir certes activitats, calgui disposar d'una assegurança d'incendis, per tal de protegir els béns, inversions i propietats davant un possible accident amb el foc. 

Contractar una assegurança d'incendis com Incendios Plus et proporciona una solució a la mida per a aquestes situacions. Consulta els nostres mediadors per descobrir com adaptar la teva pòlissa d'incendi a la teva activitat o negoci. 

Per què contractar una Assegurança d'incendi amb Plus Ultra Seguros?

Quan contractes la teva assegurança d'incendi amb Plus Ultra, gaudeixes de la tranquil·litat d'estar assessorat pels millors experts.

Atenció personalitzada

El nostre equip de professionals i mediadors t'orientaran a l'hora de configurar l'assegurança d'incendi que millor s'adapti al teu negoci i a l'activitat que facis.

Especialistes en empreses

A Plus Ultra Seguros tenim solucions per a la teva empresa i una àmplia experiència en el sector que ens fa ser especialistes i ens permet aconsellar-te en qualsevol moment.

Cobertures personalitzades

Incendis Plus està dissenyada per afegir les cobertures i garanties complementàries que necessitis perquè la teva assegurança estigui a l'altura de les teves necessitats.